Adventspakke 1 - Afsløringen

Så kom dagen endelig, dagen hvor vi endelig kan åbne 1 adventspakke i Three Scoops adventskalender 2022. Vi har virkelig glædet os til at kunne afsløre indholdet af pakken for jer!

Vi viser indholdet af pakken her, men du kan også følge med live her kl. 10, på vores Facebookside, hvor Camilla afslører indholdet for jer.

Lad os afsløre indholdet af adventspakke 1:

Pakken i dag indeholder et stempelsæt med en fjerpen, blækhus, et lille ansigt, sløjfe og et hjerte, samt 2 søde tekststempler, En kærlig hilsen og Du er på artiglisten.

I pakken findes yderligere 2 små fjer dies, assorterede A5 designark i rød, lyserød og beige farver samt en A5 stencil med skrift mønster. 

Stemplerne er illustreret i samarbejde med Nadja Kaagh

 

I dag er også dagen hvor vi præsenterer Anjas fantastisk kort lavet med pakken, så lad os se på herlighederne:

 

Inspiration fra Anja B

 

Inspiration 1

Anjas første kort er et smukt side-step kort fyldt med kærlighed. Både i form af de fine designark, men også fra det lille breve skrevet med fjerpennnen, på papir og segl udskæringen. Det er også fra det sæt, at Anja har skåret det lille fine segl ud - et sæt der er oplagt at bruge sammen med denne pakke.

Kortet er bygget op med rektangel dies, blonde rektangel dies, slimline dies og blonde slimline dies. Udover designark fra pakken, har Anja også brugt sort karton og rød perlemor.

Til farvelægning af stempler er der brugt ZIG 010,095,099,901,024,201.

 

Inspiration 2

Andet kort vi skal se på er et sødt foldekort med et klart budskab stemplet i det store hjerte udskåret med blonde hjerte dies. Kortet er skåret med rektangel dies, hvor forsiden er skåret skråt igennem, så man får et kig ind i kortet. De fine udskåret fjer er sat som pynt på forside, samt inde i kortet.

Inde i kortet har Anja sat de fine stempelmotiver, farvelagt med ZIG 092, 099, 201.  

 

Inspiration 3

Anjas 3. kort, er et smukt julepost-kort, der både er pyntet med fjerpen,  blækhus, papir og segl, og en lille julekugle fra julekugle 2 runde små. Alt dette er sat på en baggrund skåret med hjerte baggrund die.

På det lille papir, har Anja stemplet ho, ho ho teksten fra en hilsen fra julemanden.

Udover pakkens indhold, har Anja tilføjet rød karton, rød perlemor, rosa perlemor, og creme perlemor. Farvelægning er med ZIG 901,064, 095, 010, 099.

 

Inspiration 4

 

Dagens 4. kort er med de fine fjer, let farvelagt med ZIG 201. Kortet er så enkelt, og alligevel med en fed detalje omkring udskæring af fjerene. Her har Anja skåret dem ud i baggrunden, og lader os få et lille kig ind på det røde designark bagved.

Til baggrunden er der brugt rektangel dies, og den store tekst er skåret med du er sød die.

 

Inspiration 5

Se lige engang den søde fromme elg, som Anja så fint har lavet en lille glorie til - hvor er det bare en skøn ide. Anja har selvfølgelig brugt vores elg die, som hun har sværtet med lidt Distress Oxide tattered rose på dens næse og øre. Den lille glorie er skåret i guld perlemor, med den mindste oval die og hullet er klippet ud i hånden.

Det lille papir fra papir og segl, er let farvet i kanterne med en blending børste, og Distress Oxide antique linen.

Anja har desuden anvendt julestjerne dies små, blonde hjerte elg die, en hilsen fra julemanden, samt rød karton på kortet.

 

Inspiration 6

 

Det sidste Anja kort vi skal se på i dag - er et kort dekoreret med den smukkeste drømmefanger. Endnu en genial tanke fra Anjas side - er du ikke enig!

I midten af kortet har Anja udskåret et par julestjerner, med julestjerne dies store og limet dem sammen. Derefter har hun med cirkel dies skåret flere lag rammer, igen limet sammen, som udgør selve drømmefangeren.

Bag drømmefangeren, har Anja brugt fine lag af skyer, skåret med skyer 21 cm - og til sidst er kortet pyntet med de hvide fjer.

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med pakken for i dag her på bloggen. 

Husk endelig også at se med kl. 10.00 når Camilla går live med indholdet af 1. advent. Her vil hun også vise jer lidt ekstra detaljer fra Anjas smukke kort.

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. Papiret kan fra i dag kl. 10.00 købes i shoppen. Vi har et begrænset antal, så de er i salg så længe lager haves. 

I morgen fylder vi bloggen med adventsinspiration fra Anne-Sofie, så husk at kigge forbi.

Glædelig 1. søndag i advent.

 

Husk endelig at deltage i konkurrencen på Facebook/Instagram (læs hvordan på seddel i pakken). Konkurrenceopslaget vil ligge klart i dag efter kl. 12.

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe