Advent-tags

Så er det på søndag vi kan sige 1. søndag i advent - mon I glæder jer lige så meget som vi gør? Vi ser frem til at julestemningen rigtig breder sig, og selvfølgelig til at vi også kan åbne 1. adventspakken som præcis er sendt ud til alle vores Gold Club medlemmer.

I dag har vi besøg af Nadja her på bloggen, og hun har et rigtig skønt jule pastel indlæg klart til os. Nadja har et forslag til hvordan du lave dem dine egne advent-tags - i de fineste pasteller - helt uden farvelægning.

 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever



Hej alle - jeg håber at I ser frem til julemåneden, og hygger jer med en masse juleprojekter.

Denne gang har jeg lavet nogle skønne gavemærker til en adventskalender en af mine søde veninder har fået. Jeg har lavet fem mærker, da jeg synes der er alt for længe fra 1. søndag i advent til juleaften i år, så hun får fem gaver, og derfor skal der selvfølgelig også være fem gavemærker.

 


Jeg har valgt at bruge den skønne tag-die fra surprice-pakke 14. Det er langt fra første gang at en af mine yndlingsdies er kommet med en surprice-pakke og derfor ikke kan købes i shoppen, men det afholder mig ikke fra at bruge den, tværtimod. Denne die bliver brugt flittigt, ikke mindst fordi den passer perfekt med "Papir og segl"-dien der udkom her i efteråret. Det ser så fint ud som skrivefelt på bagsiden. 

 

 

Jeg har sammensat nogle lækre farver i designark, som ikke blev for dominerende sammen med hvidt papir. Mine stemplede motiver er nemlig blot stemplet på Neenah og skåret ud med dies på min elektriske Gemini Junior. 

Til selve forsiden af mine tags har jeg brugt ensfarvet papir i farverne lyserød og lysegrøn. Hvorefter jeg har givet dem nogle hvide splat klatter, og derefter sværtet let med enten Distress Oxide Kitch flamingo eller Cracked pistachio, gennem den smukke julestencil fra shoppen. Disse farver papir og sværte matcher perfekt til designarkene som hedder Jordbærguf og Pistacie. Så jeg har brugt forskellige ark af disse, til at lave mine bagerste tags.

 

 

Jeg har pyntet forsiderne med først den lille papir fra diesættet "Papir og segl" skåret i hvid, på kanten har jeg sværtet let med en børste, med Distress Oxide Kitch Flamingo. Ovenpå har jeg sat et stemplet motiv, stemplet på Neenah, da Neenah har en varmere farve end det hvide karton under. Dernæst har jeg tilføjet tal svarende til den søndag gaven skal åbnes. Tallene er lavet ved at heat embosse med hvid embossing pulver på det ensfarvede papir, og så er de skåret ud med de tilhørende dies, til slut har jeg tilføjet enamel dots i guld, for at tilføje lidt ekstra bling og varme.

 

 

 

 

 

 

Jeg er helt vild med hvor flotte mine gavemærker er blevet, og så helt uden farvelægning. Jeg håber at det kan inspirere andre til også, at springe ud i at bruge stempler, uden at føle at man altid behøver at farvelægge motiverne. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg gør sådan, det er nemt, det er smukt og så er det rart at kunne være kreativ, også uden farvelægning.

 

Hav en fantastisk dag.

Smil fra Nadja

 

Her finder du en samlet materialeliste over de produkter Nadja har brugt på kortet