Diecuttede julekort

December måned nærmer sig med hastige skridt, og julestemningen breder sig - det er jo for alvor blevet tid til at begynde på årets julekort, hvis de skal nå ud i tide. Derfor er det jo meget passende, at dagens blogindlæg indeholder julekort

Vi skal i dag, se på 3 smukke julekort fra Anja, alle lavet med et væld af lækker diecutting, helt uden farvelægning.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Anja B
Kort 1

Julestjerner og juleknus

Det første kort vi skal se på i dag er dette smukke shakerkort i lækre pasteller.

Anja har udskåret den fine julestjerneSmagen af jordbærguf watercolor/gitter, samt Dinoland designblok. Julestjernen er sat i Urtepotten som er skåret i Smagen af chokolade dot/rug, og bag den er der pyntet med lidt blade skåret med Blade 6 die.  

Baggrunden er skåret med Firkant die, og Blonde firkant die, og shakerruden har Anja lavet med Cirkel die og Blonde cirkel die. Det hele er udskåret i henholdsvis Rosa perlemor, og Dinoland designblok.

Bag shakerruden sidder der et stykke i Smagen af jordbærguf dot/rug, og ruden er fyldt med den skønne Rosa paillet blanding, samt Snefald paillet blanding.

Til sidst har Anja sat den udskåret Juleknus tekst, skåret i Creme perlemor og Smagen af jordbærguf watercolor/gitter.

 

Kort 2

Pyntet juletræ

Anjas andet kort er et smukt julekort holdt i grå, hvide og grønne toner og forestiller en del af et juletræ med pynt. 

Julepynten har Anja udskåret i perlemors karton i guld, sølv og creme og til grangrene har hun brugt grønne ark fra Dinoland designblok, samt Smagen af eukalyptus.

 

Juletræet er smukt pyntet med tændte julelys i guld og hvid, samt buttede julekugler i sølv og hvid. De elegante juleengle er skåret i creme, og her har  Anja brugt det lille ophæng fra julekuglen til toppen af englene - genial ide!. Den lille engel i toppen holder en af de fine pailletter fra julestemning blandingen.

 

Den nederste del af juletræet er også pyntet med julelys, og den store af juleenglene, denne holder et lille sølv hjerte, skåret med hjerte blonde dies, og den har også fået et lille ophæng så den kan hænge på træet. Og det sidste stykke pynt er den lille runde julekugle med iskrystal.

 

Kort 3

Juledekoration og flettede julehjerter

Anjas sidste kort er lige så skønt som de første 2, og emmer af jul.

Kortet her er pyntet med en juledekoration, der er sat på et tag med guldkant, skåret i guld perlemors karton, samt Merry Christmas designblokken. De søde små flettede julehjerter er skåret i guld og creme perlemors karton.

 

Juledekoration har Anja sammensat af UrtepottengrangreneJulestjernen, samt julelys og sløjfe. Til udskæringerne er der brugt perlemors karton i guld og creme Smagen af eukalyptus, samt Merry Christmas designblokken.

Anja har til sidst skåret en banner med den smalle banner die, og derpå sat juleknus teksten i grøn.

 

Vi håber Anjas smukke julekort har givet dig lidt inspiration til egne julekort, eller måske til pynt på træet.

 

Rigtig god og kreativ torsdag!