Advent 4 - stempel inspiration fra Anja

I dag har vi fornøjelsen af Anjas inspiration lavet med 4. advents stempelpakke. Vi skal se en masse fine ideer, Watercolor farvelægning - og selvfølgelig designark.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Anja B 

 

Skønt A6 fødselsdagskort med dyrene der står fint under tillykke buen. Her har Anja udstanset en cirkel med blonde- og almindelige cirkel dies, og præget tillykke rundt i kanten.

Dyrene er farvelagt med Watercolor brushes, og til det har Anja brugt:
Gylden brun 3, Støvet brun 1+2, Rosa 4, Pink 4, Kold grå 2+3+4, samt blender.

 

Vi er vilde med den skønne banner Anja har lavet med de små Dannebrog fra pailletblandingen. Fin detalje med at tegne en snor de kan 'hænge' på. 

 

 

Her har Anja lavet et fedt firkantet kort, pyntet med endnu flere mindre firkanter - alt selvfølgelig udstanset i designark fra pakken.

Forsiden er skåret lidt til, så man får et kig ind på den firkant Anja har sat på skrå. På selve forsiden er der udstanset firkanter i 2 størrelser, de er sat ovenpå hinanden og til sidst pyntet med et af de søde dyr.

Dyrene er farvelagt med Watercolor brushes, og til det har Anja brugt:

Olivengrøn 2+3, Kold grå 2+3+4, Rosa 4, Pink 4, Gylden brun 3, Støvet brun 1+2, samt blender. 

 

Når kortet åbnes kommer den søde flodhest til syne - og den er sat i rammen, pyntet med hat, briller og skæg. Fin detalje med at firkanten i baggrunden er er sat på skrå og stemplet med Fjollehoved, som kan ses når kortet er lukket.

 

 

Hurra for dig - sikke en herlig shaker!  Anja har lavet et stort shakerkort med firkant og cirkel dies, fyldt med Dannebrog - både fra designarket og den skønne pailletblanding. Fin detalje med at at bruge den røde perlemor rundt i kanten af shaker ruden.

Midt i shakeren har Anja sat den stort Hurra for dig udstansning som er udstanset i både sort og creme perlemor. Og se lige hvor fint det er pyntet med hat, briller og skæg

 

Inde bag shaker ruden har Anja brugt konfetti designarket, som et lille fin detalje. 

 

 

Hold på hat og briller - sikke dog et finurligt lille kort Anja her har lavet. Så enkelt og alligevel vildt lækkert!

Anja har brugt firkantet dies til sin baggrund og den er pyntet med rammen fra pakken - sat på lidt foamtape. I Rammen er der pyntet med hat, udstanset i 2 farver for at give den lidt kant, briller og skæg. Men se lige den fede ide med at sætte små rulleøjne ind i brillen - vi er vilde med det!

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempelpakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.