Advent 4 - dies inspiration fra Anja

Så er det blevet tid til at se hvad Anja har fået af skønne ideer med 4. advents diespakken - mon ikke papirdronningen igen slår benene væk under os, med pakken her?

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Anja B 

 

Vi starter med et skønt skrå staffelikort, fyldt med sommerfugle og fine blomster. 

Anja har udstanset en fin grøn ramme med den store ramme die, og klippet den til, så den passer på midten af det firkantede kort. Inden i rammen har Anja sat en cirkel præget med tillykke. Den er derefter pyntet smukt med lilla blomster, samt små udklippede motiver fra designarkene.

 

Anja har brugt Til dig fra mig udstansningen inden i kortet, så det kan holde staffelikortet åbent. Omkring teksten har Anja igen pyntet med sommerfugle udklippet fra designarkene - så fint.

 

 

Et af de kort der er lidt følelsesmæssigt svære at lave - et kondolence kort. Men hold op et smukt et af slagsen!

Anja har midt i den grønne ramme sat et stort udstanset hjerte, som en baggrund til Kondolerer teksten. Derunder har Anja brugt vores fine kors, udstanset i lilla og sølv perlemor - virkelig smkt.

 

 

Så er det tid til et smukt shakerkort. Her er rammen igen brugt i grøn, og pyntet noget så fint med et hav af udklippede motiver og udstansede blomster.

Midt i kortet har Anja lavet et shakerhjerte, fyldt med den grønne pailletblanding fra pakken. Som tekst på kortet her, har Anja valgt vores Blomsterhilsen udstansning.

 

 

På kortet her har Anja lavet en fin skrå forside - pyntet med en del af ramme die udstansningen. Den er klippet til så den følger kantet af det skrå snit Anja har lavet. 

 

Inden i kortet har Anja brugt en hel ramme udstansning og pyntet den med smukke hvide blomster. 

 

 

Sidst men absolut ikke mindst, har Anja lavet et herlig jordbær kort.

Den fine ramme udstansning er pyntet med små hvide blomster, og se den fede detalje med bladene fra pailletblandingen der passer omkring på bladene - wauw!  

Anja har udstanset 5 fine jordbær i rød perlemor, som bare passer så fint sammen med rammen - et rigtig sommerkort.


 
Det var hvad vi havde af inspiration med diepakken for i dag her på bloggen. 
Pakkens dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 
Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.
 

 
Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.