Advent 4 - dies inspiration fra Vibe

Så er det tid til blomsterkort inspiration fra Vibe - selvfølgelig lavet med 4. advents diespakke.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Hej med jer 

Wow wow wow har jeg lyst til at sige! Kan vi lige snakke om det der designpapir? Wow igen. Det var lige før det kom fluks i pengeskabet, men men men det der jo for at blive brugt og kill-your-darlings og alt det der.

Så mit kort til i dag:

 

Jeg ville gerne have så lidt som muligt der ville forstyrre mønsterpapiret, så jeg har primært tilføjet guld.

 

Blomsterrammen har jeg skåret 2 gange, 1 gang i guld og en anden gang i grøn. Den ene ramme har jeg drejet 180 grader før jeg limede dem sammen med guldrammen øverst. Det giver en lille effekt af at der er noget grønt der titter ud, uden at det kommer til at overdøve.

 

Jeg har derudover lavet 3 lilla blomster, der putter sig langs rammen og i midten var der plads til ”Fra mig til dig” – også skåret i guld for ikke at larme unødvendigt ift. mønsterpapiret. Rammerne er sat på kortet med mosgummi, så der er luft og lidt skygge effekt. Og derudover har jeg forsøgt at holde det fint og simpelt.

 

 

Håber I er blevet inspireret

God dag

Vibe

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med diepakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.