Advent 4 - stempel inspiration fra Vibe

Torsdagens inspiration med 4. advents stempelpakke, kommer fra Vibe. Og vi skal se et nuttet slimline kort, og fine bogmærker.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Hej med jer 

Så er vi nået til vejs ende.

 

På mit første kort har jeg farvelagt dyrene med copics. Derefter er de kommet i glas og ramme havde jeg nær sagt – de er i al fald kommet i ramme.

Og fået overskæg, briller og hat på. Kun én ting til hvert dyr – jeg ville jo også gerne have man kunne se selve dyret og min farvelægning.

 

 

 

 

 

Jeg har stemplet ”Lad os feste” fra et af smiley stempelsættene – et ord af gangen. Med lidt forsigtighed kan man godt putte sværte på et ord ad gangen uden at maske eller klippe i sit stempel. Derefter har jeg standet hvert ord ud med de to mindste af taleboblerne. Jeg havde oprindeligt en ide om at kortet skulle ende med at være et A6 stående, så måske et kvadratisk kort – og til sidste ende jeg på et liggende slim line kort – der kan man bare se hvordan konceptet kan udvikle sig. For ekstra festlighed har jeg foldet det en ekstra gang på forsiden så rammer og dyr popper fri af kortet når man rejser det op.

 

Udover kortet har jeg også lavet et par bogmærker til mine børn med pakken.

Jeg havde en ide om at de kunne være kært med de små hoveder der stikker fri af mønsterarket. Som mærke har jeg anvendt det største tag fra tag-diesættet. Til den indvendige firkant har jeg anvendt en af diesne fra rektangel-prik-streg diesættet. Flodhesten til Mys kort har jeg givet øjenvipper med en sort copic multiliner. Jeg synes det er så fint at man på den måde kan ændre lidt på stemplernes udtryk.

 

Jeg håber I har en god dag og jeg glæder mig til at se hvad I får lavet med denne pakke.

//Vibe

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempelpakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.