Advent 2 - Afsløringen diespakken

Så kom dagen endelig, hvor vi kan åbne for adventspakke 2 i Three Scoops dies adventskalender 2023. Vi har glædet os ubeskriveligt meget til at kunne afsløre indholdet af pakken for jer!

Vi viser indholdet af pakken her, men også live kl. 10:00, i vores Gold Club på Facebookside, hvor Janni afslører indholdet for jer.

 

Lad os afsløre indholdet af adventspakke 2 - diespakken:

Pakken er også denne gang fyldt med lækre dies - en stor luftballon die i 6 dele, med masser af fine detaljer. En lille elefant med tilhørende sløjfe, samt en At rejse er at leve tekst die med skygge.

Pakken indeholder også assorterede A4 designark i lyseblå, lyserød, grå, og beige farver, samt en pose med en lyserød/pink pailletblanding med lyserøde skyer.

Dies er illustreret i samarbejde med Nadja Kaagh.

 

I dag er også dagen hvor vi præsenterer Jannis fine kort lavet med pakken, så lad os se hvad hun har fundet på til os:

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Så blev det 2. advent, og nu kan jeg afsløre hvad jeg har fundet på med det fine indhold af vores dies adventspakke. Jeg har glædet mig så meget til at vise hvad jeg har fundet på, så lad os da endelig hoppe ombord og komme afsted.

 

Jeg har lavet en blanding af kort med pakken - og der har sneget sig lidt jul med ind også.

 

 

Første kort er et babykort - lavet som en helsides shaker, med halv forside.

Forsiden er skåret til, så man får et kig ind på shakeren. Den er bygget op med hvid karton og lyseblå vellum, udstanset med rektangel dies og sky kanter.

Baby lykke teksten er lavet med baby die, samt en del af tillykke teksten fra hjertelig tillykke die sæt.

 

Når kortet åbnes kommer shakeren helt til syne - den lavet med rektangel die, papir fra pakken, samt en cellofanpose.

På indersiden har jeg sat lidt flere sky kanter, samt endnu en luftballon. Denne gang er elefanten kommet med ud og flyve. Er den ikke bare sød! Den lille stort tillykke udstansning udgør teksten inden i kortet. Den personlige hilsen er tænkt skal stå på bagsiden af kortet.

 

 

 

Næste kort er med to kærlighedsballoner, der svæver oppe blandt de lyserøde skyer. Kortet her kunne f.eks. være et bryllupskort.

Luftballonerne er igen holdt i pasteller i papir fra pakken, og de har fået et lille hjerte fra blonde hjerte sat på kurvene i creme perlemor. De er sat på en baggrund let farvet med Distress Oxide spun sugar og sky stencil. Henover luftballonerne har jeg sat den fine udstansede kærlighed tekst, i hvid og vellum. Nederst i hjørnet har jeg stemplet det skal fejres fra stemplet tillykke med din/jeres.

 

 

 

Og så gik der jul i den - Så snart jeg fik den die vidste jeg bare der skulle laves julekort med den - og her er det første af dem.

Jeg har lavet et slimlinekort med en baggrund af smagen af blue boblegum - dot. Det giver lidt fornemmelsen af sne synes jeg. Ballon kurvene er udstanset i kraft karton der er blevet præget med træbaggrund die - det giver dem en lækker struktur. Luftballonerne er udstanset i rød, hvid, grøn og guld og svæver over den udstansede god jul tekst.

 

 

Sidste kort for i dag er endnu et med jule luftballoner. De er stanset ud med en bund af creme perlemor, og ellers igen grøn, rød og guld. Her sidder de på en baggrund af papir fra pakken og jeg har stemplet de søde jule tekster fra julemandens kane stemplet.

Og faktisk var der en bagtanke med det her kort - og det kan du se herunder……

 

Tanken var at julemanden og rensdyret skulle sidde i luftballonerne. De søde motiver er fra juletog, samt togpassagerer stemplerne.

Men nu er det jo diespakken vi leger med - så derfor viser jeg kortet både med og uden de farvelagte motiver. Og faktisk er det rigtigt sødt både med og uden motiverne, er du ikke enig?


Jeg håber mine kort kunne give lidt inspiration, og ideer til kort med den lækre pakke.

 

Kreahilsner

Janni

 

Det var hvad vi havde af inspiration med diepakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk at følge med alle ugens dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

Glædelig 2. søndag i advent. 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.