Advent 2 - stempel inspiration fra Anne-Sofie

I dag skal vi se Anne-Sofies inspiration med 2. advents stempelpakke - og hold op for en fantastisk farvelægning Anne-Sofie er disket op med!

Rigtig god fornøjelse.

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

- SOL sikke du stråler...

2. Søndag i advent.. blomster😅 og mig. Den kombi ses sjældent, men nu når adventspakken bød på så skønt et solsikkesæt. Ja så måtte jeg jo i gang og fra mig i dag er der er slimline card på højformat farvelagt med Copic.

 

Jeg har i anledningen af jul skrevet farverne ned på de tusser jeg har brugt, det håber jeg skaber (jule)glæde. Solsikken kan farvelægges i mange nuancer af gule, brune og gyldne farver. Denne gang har jeg valgt YG farverne, da de læner sig godt op af det grønne og brune. Men ren Y farver helt fra det mørke og til det lyse er også fantastisk smuk til den mørkebrune midte.

 

Til midten af solsikken har jeg brugt E49, E29, E37, E35, E33, E31 og E30 Blomsterblade E27, E07, YR27, YR23, YR21 og YR31 Stilk og blade BG99, BG96, YG93, BG93 og G40.

 

Jeg har brugt den næst største slimline die og “SOL” fra jubilæumsgave 2. Tynd fin skrifttype som passer så fint til stempel teksten fra sættet.

Til sidst har jeg sværtet kanterne med Distress oxide Black soot.

 

Glædelig 2. Søndag i advent og på gensyn næste weekend.

//Anne-Sofie

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempelpakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.