Advent 1 - Afsløringen stempelpakken

Så kom dagen endelig, dagen hvor vi kan åbne 1 adventspakke i Three Scoops stempel adventskalender 2023. Vi har virkelig glædet os til at kunne afsløre indholdet af pakken for jer!

Vi viser indholdet af pakken her, men også live kl. 9:00, i vores Gold Club på Facebook, hvor Janni afslører indholdet for jer.

 

Lad os afsløre indholdet af adventspakke 1 - stempelpakken:

Pakken i dag indeholder et stempelsæt med en stor smuk sløjfe, en mindre sløjfe og to hjerter, samt tekststemplet, Hurra for dig smukke.

I pakken findes yderligere en tekst die med skygge, med teksten Love you, samt en fin stencil med hjerte mønster. Pakken indeholder også assorterede A5 designark i røde, lyserød, sorte og hvide farver.

Stemplerne er illustreret i samarbejde med Nadja Kaagh

 

I dag er også dagen hvor vi præsenterer Jannis fine kort lavet med pakken, så lad os se på herlighederne:

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Så blev det 1. advent, og endelig tid til at afsløre hvad jeg har fundet på det med denne lækre stempel adventspakke. Jeg har 4 meget forskellige kort at vise jer i dag, så lad os springe ud i det med det samme.

 

 

 

Mit første kort er fyldt med de herlige designark fra pakken, og en enkel stor rød sløjfe. Den sløjfe er simpelthen fantastisk, stor, blød og lækker!

Ud over indholdet af pakken har jeg også brugt rektangel dies, blonde rektangel, banner die, samt cirkel og blonde die fra die startpakke - Fødselsdag.

 

Den lækre sløjfe er farvelagt med Copic og der er brugt R35-R37-R39-R59.

 

Her er jeg gået all-in med den lille lækre sløjfe, og har stemplet den på hele baggrunden. Derefter har jeg farvelagt dem med Watercolor Brushes i lilla 1+2+blender pen. Det fede tekststempel har også fået farve på og der har jeg brugt olivengrøn 1+2+3+4+blender pen. Jeg er vild med den lilla og olivengrønne sammen, det er dejligt frisk at se på.

Baggrunden er lavet med rektangel dies udstanset i akvarel 300gr. og blonde rektangel udstanset i smagen af oliven, diagonale striber

 

Kortet her har jeg lavet uden farvelægning og i stedet brugt Distress Oxide salvaged patina og peacock feathers sammen hjerte stencil fra pakken. Hold op den er fed den stencil. Jeg kan rigtig godt lide det enkle look kortet har fået med den sorte tekst og farverige baggrund.

 

Og så er vi kommet til dagens sidste inspiration fra mig med stempelpakken. Her har jeg kastet mig ud i en halsudskæring, pyntet med en stor fed sløjfe - og en guld halskæde med love teksten. Det er da lidt sjovt og anderledes ik.

 

Jeg har lavet kortet som et staffelikort, så forsiden kan stå. Inde i kortet sidder endnu en stor sløjfe, som forsiden kan støtte sig op ad. Her har jeg også sat den sidste tekst die, så der samlet står love you.

Begge sløjfer er farvelagt med Copic i R81-R83-R85.

 

Selve halsudskæringen er lavet med indercirklen fra gumball die pakken, i smagen af cafelatte gradient. Den er derefter sværtet let med tea dye. Til sidst er den sat på en blonde cirkel i hvid, sat fast på kortet og skåret til.

Halskæden er lavet med guld enamel dots, lidt glossy accents dråber imellem, og tekst dien udstanset i guld perlemor.

 

Det var alt for mig med stempelpakken i dag, og jeg håber du blev inspireret.

Kreative hilsner

Janni

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempelpakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. Papiret kan fra i dag kl. 12.00 købes i shoppen. Vi har et begrænset antal, så de er i salg så længe lager haves. 

Husk at følge med alle ugens dage, hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

Albummet vil komme op i løbet af eftermiddagen søndag.

Glædelig 1. søndag i advent.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.