Julen nærmer sig

Kære guld familie

Vi er nu færdige med at pakke vores stempel og die adventskalendere. Det betyder at vi i dag torsdag sender alle jeres adventskalendere afsted med GLS - selvfølgelig samme med eventuelle bestilte julekalendere og ordrer.

I den anledning har vi spurgt Amalie om hun vil vise hvordan hun vil opbevare sine adventskalendere i december.

 

Inspiration fra Amalie

 

Julen nærmer sig, og din adventskalender er på vej med posten. Lad os se hvordan Amalie vil opbevare sine denne december.

 

Brug din adventskalender som en del af din julepynt. Saml din adventskalender i en fin kurv eller kasse og sæt den frem på bordet eller måske en hylde i stuen. 

Amalie har her fundet en virkelig trækasse til sin stempel adventskalender, og den har fået en fin plads ved kalenderlyset og den fine skål med pebernødder.

 

Her har Amalie fundet en anden fin løsning med den større die adventskalender.

Find nogle fine bånd og klemmer, og hæng din adventskalender op. Det kan f.eks. være i gardinstangen som Amalie her har gjort med sin. Du kan også hænge dem ned fra en hylde, eller måske et helt tredje sted.  

Vi håber Amalies fine ideer kan give dig inspiration til hvordan du vil opbevare din adventskalender.

Glædelig jul og kreativ torsdag

 

 

Vi har få adventskalendere i overskud, efter udsendelse til alle vores medlemmer.

Så skulle du gå og fortryde at du ikke har nået at melde dig ind i en af vores 3 klubtyper - så kan det nås endnu! Nye medlemmer i november måned, vil få muligheden for at tilkøbe en eller begge vores adventskalendere. Alt efter hvilken klubtype der vælges.

Send os en mail på mail@threescoops.dk hvis du vil vide mere.

Du kan læse mere om vores klubtyper, samt melde dig ind her

 

PS: har du endnu ikke bestilt din julekalender med 24 spændende låger, og vil du gerne forkæle dig selv lidt ekstra i december - kan du finde den lige her