Ny bilist - Dyt båt

Så er Anja på banen igen, og man fristes næsten til at sige kørebanen, når man har set kortet. Anja har denne gang lavet et rigtig lækkert slimlinekort til den nye bilist, med stjerner og fartstriber.... Lad os straks se hvad hun har fundet på.

 

Inspiration fra Anja B 

 

 

Kortet er lavet i slimline format, og til udstansning af baggrunde har Anja derfor brugt vores 'Slimline dies'. Forsiden af kortbasen er skåret lidt smallere, så vi får et lille kig ind i kortet.

Farverne har Anja holdt i lys grå og blå, og dertil er der brugt vores designark i 'Smagen af mild lakrids', samt 'Smagen af blue boblegum'.

 

Den fine bil fra 'Bil med læs', er hoved fokus på kortet, og den har Anja derfor lige så fint placeret på lag af udstansede stjerner. Stjernerne er udstanset med 'Stjerne dies'.

Som en ekstra fin detalje har Anja som bilrude brugt et lille stykke acetate der er klippet til i størrelsen.

  

Anja har lavet et fedt mønster med Distress Oxide stormy sky, og 'Retro scene' stencil. Den anvendte stencil er desværre udgået, men bruger du i stedet vores 'Solstråler' stencil, kan der laves et mønster der minder om det.

 

De udstansede stjerner fortsætter inde i kortet, omkring skrivefeltet - som man anede igennem forsiden. Her har Anja igen sat dem i lag. Teksten er fra stemplet 'Dyt dyt båt' og det passer perfekt til kortet her.

 

 

Vi håber dagens blog, har inspireret og givet jer lidt nye ideer.

Rigtig god og kreativ torsdag!