Kalenderlåge 9

Glædelig 9. december 

I dag er det tid til at åbne låge nr. 9 i dette års julekalender.

En julekalender fyldt med produkter special produceret til dette års julekalender. Bag hver kalenderlåge gemmer sig en lille krea-gave, som du kan benytte til små kreative projekter, som kort, til og fra tags, scrapbooking og meget andet.

Har du ikke nået at bestille din julekalender endnu, kan du stadig nå det. Du finder julekalenderen lige her

 

Og lad os så komme i gang med at åbne kalenderlåge nr. 9, og afsløre indholdet for jer.......er I klar, nu kommer det

 

 

Kalenderlåge 9 indeholder en die til at udstanse den sødeste lille marcipangris, med sløjfe om maven. Ja den er jo et godt match til årets julekort, tags og måske pynt til mandelgaven.

 

Vores dygtige designteam har selvfølgelig også i år, leget med indholdet af julekalenderen. Og herunder vil de vise os hvad de har fundet på med indholdet af dagens kalenderlåge.

 

Dagens inspiration 

 

Meretes har udstanset et tag i kraft karton, og en top i smagen af hindbær. Det er herefter pyntet med en blonde cirkel, og selvfølgelig dagens marcipangris.

 

 

Dagens inspiration fra Anja er et fint juletag. Her baggrunden udstanset med vores jule baggrunds die i rød perlemor. Tagget er derefter pyntet med kristtjørn og en lille banner fra glædelig jul banner stemplet.

 

 

Nadja har i dag lavet 3 skønne A7 kort med marcipangrisen i fokus. Designarkene er holdt i rød og cafelatte og den flotte udstansning fra papir og segl sættet er fin baggrund til de stemplede tekster fra julemandens kane. Nadja har til sidst pyntet kortet lidt med gran udstansninger.

 

 

Dagens tag fra Vibe er pyntet med pailletter fra låge 6, samt god jul udstansning fra die startpakke - jul. Det fine farvespil fra den grønne baggrund, får marcipangrisen til at træde rigtigt i karakter.

 

 

Tanja har lavet ophæng til sin marcipangris - måske det er tænkt som en medalje til den heldige der fandt mandlen?! Marcipangrisen er udstanset i rosa perlemor og pyntet med sløjfen i rød og perlemorsrød. Baggrunden er udstanset med dies fra die startpakke - fødselsdag, i smagen af hindbær - tern, samt lyserød vellum.

 

 

Anne-Sofie har pyntet sit tag med den søde marcipangris, samt den stemplet tekst fra skøjtemusen.

 

 

Så har vi været igennem dagens inspiration med kalenderlågen, og vi håber I har fået lidt nye ideer efter at have set hvad designteamet har fundet på.

Se med igen i morgen, hvor vi afslører hvad der gemmer sig bag kalenderlåge 10.

 

Rigtig dejlig dag.