Kalenderlåge 8

Glædelig 8. december 

I dag er det tid til at åbne låge nr. 8 i dette års julekalender.

En julekalender fyldt med produkter special produceret til dette års julekalender. Bag hver kalenderlåge gemmer sig en lille krea-gave, som du kan benytte til små kreative projekter, som kort, til og fra tags, scrapbooking og meget andet.

Har du ikke nået at bestille din julekalender endnu, kan du stadig nå det. Du finder julekalenderen lige her

 

Og lad os så komme i gang med at åbne kalenderlåge nr. 8, og afsløre indholdet for jer.......er I klar, nu kommer det

 

 

Kalenderlåge 8 indeholder et fint lille stempel med et fedt ølkrus med skum på toppen, samt teksten skål. Igen et stempel der kan anvendes til så mange forskellige anledninger.

Vil du se forslag til farvelægning af motivet, kan du i dagens video se Janni farvelægge det med både Copic og Watercolor brushes.

 

Vores dygtige designteam har selvfølgelig også i år, leget med indholdet af julekalenderen. Og herunder vil de vise os hvad de har fundet på med indholdet af dagens kalenderlåge.

 

Dagens inspiration 

Tanja har lavet en rigtig lækker invitation med dagens låge. Invitationen er fyldt med lækre designark fra smagen af appelsin og smagen af oliven. Ølkruset er på kortet her, ikke farvelagt, men embosset med grøn embossing pulver, der passer så fint ind. Tekst stemplet og den udstansede invitation er holdt i sort.

 

 

Anja har lavet os et lækker ølkasse tag. Det er samlet med vores mini slimline dies og værktøjskasse die. Toppen er lavet med delen fra den fine tag die vi fandt i kalenderlåge 1. Ølkassen har Anja fyldt med ølflasker, samt pyntet med et farvelagt ølkrus.

 

 

Anne-Sofie har lavet en lækker Copic farvelægning af ølkrusset og brugt på et fedt tag. Tagget er det vi fandt i kalenderlåge nr. 1.

 

 

Et herlig kort fra Merete der har kastet sig ud i en spejlvending af stemplet, så ølkrusene stødes imod hinanden. Baggrunden er sværtet let med vores stencil mursten og pyntet med udstanset guld stjerner. Den stemplet tekst og udstansning er fra ven/veninde sættet.

 

 

Vibe har lavet et fint lille tag til os med kalenderlåge 1, og derpå farvelagt et fedt træmønster med vores Watercolor Brushes. Det passer helt perfekt til det lækre ølkrus.

 

 

Så har vi været igennem dagens inspiration med kalenderlågen, og vi håber I har fået lidt nye ideer efter at have set hvad designteamet har fundet på.

Se med igen i morgen, hvor vi afslører hvad der gemmer sig bag kalenderlåge 9.

 

Rigtig dejlig dag.