Kalenderlåge 10

Glædelig 10. december 

I dag er det tid til at åbne låge nr. 10 i dette års julekalender.

En julekalender fyldt med produkter special produceret til dette års julekalender. Bag hver kalenderlåge gemmer sig en lille krea-gave, som du kan benytte til små kreative projekter, som kort, til og fra tags, scrapbooking og meget andet.

Har du ikke nået at bestille din julekalender endnu, kan du stadig nå det. Du finder julekalenderen lige her

 

Og lad os så komme i gang med at åbne kalenderlåge nr. 10, og afsløre indholdet for jer.......er I klar, nu kommer det

 

Kalenderlåge 10 indeholder et fint lille stempel med et guitar, samt stempelteksten 'Du er sød musik'. 

Vil du se forslag til farvelægning af motivet, kan du i dagens video se Janni farvelægge det med både Copic og Watercolor brushes. 

Vores dygtige designteam har selvfølgelig også i år, leget med indholdet af julekalenderen. Og herunder vil de vise os hvad de har fundet på med indholdet af dagens kalenderlåge.

 

Dagens inspiration 

Merete har lavet et skønt firkantet kort til os, med fine blonde kanter. Baggrunden er stemplet med en masse guitarer, uden farvelægning. I midten er der udstanset med blonde- og cirkel dies og herpå er den farvelagte guitar sat.

 

 

Inspirationen fra Anja er i dag et rektangel kort, pyntet med den søde kyssende smiley. Teksten fra dagens låge er stemplet ind i en oval taleboble, og i modsatte side har Anja sat de farvelagte guitarer.

 

 

Tanja har lavet et fint tag til os, med die startpakke - jul, i designark fra vores autumn blok. Til sidst er det pyntet let med brune enamel dots.

 

 

Vibe har lavet et farverigt tag, hvor hele baggrunden er farvelagt med vores Watercolor Brushes i regnbuens farver. Midt i har Vibe placeret den fine guitar, samt stempelteksten.

 

 

Anne-Sofies fine tag er i dag pyntet med den fine guitar farvelagt med Copic.

 

Så har vi været igennem dagens inspiration med kalenderlågen, og vi håber I har fået lidt nye ideer efter at have set hvad designteamet har fundet på.

Se med igen i morgen, hvor vi afslører hvad der gemmer sig bag kalenderlåge 11.

 

Rigtig dejlig dag.