Kalenderlåge 7

Glædelig 7. december 

I dag er det tid til at åbne låge nr.7 i dette års julekalender.

En julekalender fyldt med produkter special produceret til dette års julekalender. Bag hver kalenderlåge gemmer sig en lille krea-gave, som du kan benytte til små kreative projekter, som kort, til og fra tags, scrapbooking og meget andet.

Har du ikke nået at bestille din julekalender endnu, kan du stadig nå det. Du finder julekalenderen lige her

 

Og lad os så komme i gang med at åbne kalenderlåge nr. 7 , og afsløre indholdet for jer.......er I klar, nu kommer det

 

Kalenderlåge 7 indeholder et sødt lille stempel med vores lille trold, samt teksten 'Du er noget særligt'. Et stempel som kan bruges til alle lejligheder.

Vil du se forslag til farvelægning af motivet, kan du i dagens video se Janni farvelægge den med både Copic og Watercolor brushes.

 

Vores dygtige designteam har selvfølgelig også i år, leget med indholdet af julekalenderen. Og herunder vil de vise os hvad de har fundet på med indholdet af dagens kalenderlåge.

 

Dagens inspiration 

 

Første inspiration kommer fra Merete, og her ser vi et skønt A7 kort med dagens hovedperson. Merete har farvelagt i lilla Copic toner, fint afstemt med smagen af lavendel - dots arket der er anvendt. Kortet er bygget op i lag med A7 dies, samt blonder

 

 

Anne-Sofie har tryllet med sine Copic og farvelagt et skønt eksemplar af trolden og sat ham på et fint tag. Tagget er fra låge 1, og det er udstanset i smagen af mint, samt smagen af jordbærguf.

 

 

Tanja har lavet et sødt lille firkantet kort, med hjælp fra vores firkant dies, og blonder. Trolden er fint farvelagt så den passer til tonerne i smagen af jorbdærguf - tern. I midten af kortet har Tanja udstanset et hjerte, som er brugt til den stemplede tekst.

 

 

Anja har lavet et rektangel kort til os, fyldt med de søde trolde. Anja har valgt at farvelægge en af de 4 trolde, hvilket understreger at den virkelig er noget særligt. Farvelægningen passer så fint med designarket fra vores autumn designblok.

 

 

Vibe har lavet en fortryllende Copic farvelægning og skabt et minieventyr på det fine tag fra kalenderlåge 1. Sikke en stemning der er samlet på det tag.

 

 

Nadja har haft gang i farverne og lavet et fedt kort, der emmer af retro. Ja selvfølgelig fra RETRO teksten, men også alle de farverige troldeparykker. Kortet er lavet på en baggrund af træmønster.

 

 

Så har vi været igennem dagens inspiration med kalenderlågen, og vi håber I har fået lidt nye ideer efter at have set hvad designteamet har fundet på.

Se med igen i morgen, hvor vi afslører hvad der gemmer sig bag kalenderlåge 8.

 

Rigtig god torsdag.