Kalenderlåge 4

Glædelig 4. december 

I dag er det tid til at åbne låge nr. 4, i dette års julekalender.

En julekalender fyldt med produkter special produceret til dette års julekalender. Bag hver kalenderlåge gemmer sig en lille krea-gave, som du kan benytte til små kreative projekter, som kort, til og fra tags, scrapbooking og meget andet.

Har du ikke nået at bestille din julekalender endnu, kan du stadig nå det. Du finder julekalenderen lige her

 

Og lad os så komme i gang med at åbne kalenderlåge nr. 4 , og afsløre indholdet for jer.......er I klar, nu kommer det

 

Kalenderlåge 4 indeholder en die der udstanser den fineste mistelten, samt 4 små bær. Rigtig fin at bruge på årets julekort, samt til og fra kort.

 

Vores dygtige designteam har selvfølgelig også i år, leget med indholdet af julekalenderen. Og herunder vil de vise os hvad de har fundet på med indholdet af dagens kalenderlåge.

 

Dagens inspiration 

Anja har lavet et fint lille 10x10 julekort med dagens låge. Mistelten er sat i midten af kortet, og har fået en mini sløjfe i toppen. Omkring den har Anja brugt vores god jul cirkel die. Baggrunden er lavet med to firkant dies - og resultatet er så fint og enkelt.

 

Et smukt mini slimline julekort fra Merete. Mistelten er udstanset både i grøn og vellum - en virkelig fin detalje. Den er pyntet med en rød mini sløjfe samt guld bjælder. Baggrunden har Merete stemplet med små snefnug fra skøjte stemplet. Den smalle banner har fået stemplet glædelig jul, lånt fra julevejviseren.

 

Anne-Sofie har lavet et fint lille til og fra tag med den udstansede mistelten. Her er der brugt både noget fra låge 1 med den store tag, samt tekststemplet fra låge 2. Så fint og enkelt.

 

Nadjas har lavet en fed baggrund med den nye baggrunds die fra dieklubbens 1. adventspakke til sit kort. Mistelten er her udstanset i 3 forskellige grønne nuancer, det giver et fint spil mod den hvide baggrund. De små røde bær er lavet med rød enamel dots - og de passer så fint til det røde lille sløjfe.

 

Et fint og enkelt tag fra Vibe udstanset i smagen af pæoner, dots, samt rosa perlemor. Den lille tekst har Vibe fundet i you & me stemplet

 

Tanja har fået rigtig fin ide med at lave bordkort og pynte dem med den grønne mistelten - sikke dog en skøn ide. Bordkortene er skåret i smagen af eukalyptus, diagonale striber. Det lille navneskilt er udstanset med den mindste rektangel blonde die, i gradient arket

 

Janni har lavet 2 enkle tags med dagens låge, og det ene har fået en baggrund udstanset med vores sne die. Det er også blevet til et lille A7 kort, med et julekys. Her har Janni udstanset en baggrund med hjerte baggrunds die, og sat på en rød blonde baggrund. Kysset er fra vores læbe die, og ordet jule, er fra den store juleknusdie. Et kys under mistelten.

 

Så har vi været igennem dagens inspiration med kalenderlågen, og vi håber I har fået lidt nye ideer efter at have set hvad designteamet har fundet på.

Se med igen i morgen, hvor vi afslører hvad der gemmer sig bag kalenderlåge 5.

 

Rigtig god mandag.