Kalenderlåge 5

Glædelig 5. december 

I dag er det tid til at åbne låge nr. 5 i dette års julekalender.

En julekalender fyldt med produkter special produceret til dette års julekalender. Bag hver kalenderlåge gemmer sig en lille krea-gave, som du kan benytte til små kreative projekter, som kort, til og fra tags, scrapbooking og meget andet.

Har du ikke nået at bestille din julekalender endnu, kan du stadig nå det. Du finder julekalenderen lige her

 

Og lad os så komme i gang med at åbne kalenderlåge nr. 5, og afsløre indholdet for jer.......er I klar, nu kommer det

 

Kalenderlåge 5 indeholder vores søde garder die i en mini udgave - og hvor har vi bare glædet os til at afsløre ham. Han er helt perfekt til både julekort, som fødselsdagskort og tags til forskellige lejligheder.

 

Vores dygtige designteam har selvfølgelig også i år, leget med indholdet af julekalenderen. Og herunder vil de vise os hvad de har fundet på med indholdet af dagens kalenderlåge.

 

Dagens inspiration 

Anja har lavet et fint rundt kort med to søde mini garder. Kortbase og baggrunde er lavet med vores cirkel dies, samt tillykke cirkel die. Til sidst har Anja pyntet med Dannebrog banner.

 

Merete har lavet et fint fødselsdagskort med mini slimline dies og skønne blonder. 3 mini garder står pænt imellem hurra teksten fra tillykke og hurra sættet.

 

Vibe har lavet et fint lille fødselsdags tag, udstanset med ark fra designblokken Danish Celebration. Farver og mønster der passer så fint sammen med den lille garder.

 

Tanja har udstanset vores kræmmerhus i cafelatte designark og brugt den lille garder som pynt på kræmmerhuset. Sikke dog en fin ide.

 

Anne-Sofie fortsætter den fine stil med at bruge tag dien fra lågen nr. 1. Denne gang er det blevet til et sødt jule tag med den lille garder, og tekst fra skøjtemus stemplet.

 

Janni har fundet die startpakke - fødselsdag frem og har med dies derfra, lavet et fint fødselsdags tag med den lille garder. Designarket der er brugt, er smagen af hindbær - Dannebrog.

 

Så har vi været igennem dagens inspiration med kalenderlågen, og vi håber I har fået lidt nye ideer efter at have set hvad designteamet har fundet på.

Se med igen i morgen, hvor vi afslører hvad der gemmer sig bag kalenderlåge 6.

 

Rigtig god tirsdag.