Kalenderlåge 14

Glædelig 14. december 

I dag er det tid til at åbne låge nr. 14 i dette års julekalender.

En julekalender fyldt med produkter special produceret til dette års julekalender. Bag hver kalenderlåge gemmer sig en lille krea-gave, som du kan benytte til små kreative projekter, som kort, til og fra tags, scrapbooking og meget andet.

Har du ikke nået at bestille din julekalender endnu, kan du stadig nå det. Du finder julekalenderen lige her

 

Og lad os så komme i gang med at åbne kalenderlåge nr. 14, og afsløre indholdet for jer.......er I klar, nu kommer det

 

Kalenderlåge 14 indeholder to fine 2024 dies, hvor den ene har et lille øje til at sætte snor i. Og se de kan jo bruges til alle papirprojekter hele næste år.

 

Vores dygtige designteam har selvfølgelig også i år, leget med indholdet af julekalenderen. Og herunder vil de vise os hvad de har fundet på med indholdet af dagens kalenderlåge.

 

Dagens inspiration 

 

Dagens første inspiration kommer fra Anja. Her er dagens låge brugt til et stort baby tag - sikke dog en fin ide. Anja har brugt den store tag die fra dies startpakke - fødselsdag, sammen med tekster fra Baby die sættet, og sparkedragt stemplet.

 

 

Nadja har også leget med dagens låge, og lavet os et sødt A7 nytårskort med både almindelige og blonde A7 dies. De fine udstansninger med nytår og 2023 er fra vores julekalender sidste år.

 

 

Vibe har lavet et festligt lille tag med kalenderlåge 1, samt dagens låge. Det er fint pyntet med festhattene fra vores dies startpakke - fødselsdag, samt teksten fra Smiley stempelsættet.

 

 

Tanja har kastet sig ud i et stort tag fra dies startpakke - jul i smagen af aubergine. Det er pyntet fint med udstansede stjerner i samme farve, samt sort perlemor. Velkommen teksten kommer fra Baby dies sættet.

 

 

Merete har bygget videre på det lækre kort fra lågen i går, og tilføjet et lille tag, samt dagens 2024 udstansning. På det lille tag er der igen guld embosset, denne gang velkommen teksten fra Baby dies sættet.

 

Så har vi været igennem dagens inspiration med kalenderlågen, og vi håber I har fået lidt nye ideer efter at have set hvad designteamet har fundet på.

Se med igen i morgen, hvor vi afslører hvad der gemmer sig bag kalenderlåge 15.

 

Rigtig dejlig dag.