Kalenderlåge 13

Glædelig 13. december 

I dag er det tid til at åbne låge nr. 13 i dette års julekalender.

En julekalender fyldt med produkter special produceret til dette års julekalender. Bag hver kalenderlåge gemmer sig en lille krea-gave, som du kan benytte til små kreative projekter, som kort, til og fra tags, scrapbooking og meget andet. 

 

Og lad os så komme i gang med at åbne kalenderlåge nr. 13, og afsløre indholdet for jer.......er I klar, nu kommer det

 

Kalenderlåge13 indeholder et lille stempel med to nytårsknallerter, samt stempelteksten 'Tak for året der gik'. Faktisk kan nytårsknallerterne jo også bruges til andre anledninger.

Vil du se forslag til farvelægning af motiverne, kan du i dagens video se Janni farvelægge dem med både Copic og Watercolor brushes.

 

Vores dygtige designteam har selvfølgelig også i år, leget med indholdet af julekalenderen. Og herunder vil de vise os hvad de har fundet på med indholdet af dagens kalenderlåge.

 

Dagens inspiration 

Tanja har lavet nogle fede servietringe til os med dagens låge. Selve papir ringen er skåret i smagens af aubergine - diagonale striber. Derpå har Tanja sat den udstansede cirkel med blonde kant, fra die startpakke - fødselsdag. Servietringene er til sidst stemplet med nytårsknallerter og den medfølgende tekst.

 

 

Dagens inspiration fra Anja er et sødt lille 10x10 kort i vores smagen af tuttifrutti designark. Udover dagens låge er kortet også pyntet med en festhat fra die startpakke - fødselsdag.

 

 

Merete har hygget sig med dagens låge, og en masse guld embossing. Resultatet er dette fine A7 nytårskort i sort, med guld blonder.

 

 

 Anne-Sofie har lavet en fin Copic farvelægning af nytårsknallerterne på sit tag.

 

 

Vibe har fundet pang farverne frem og lavet et festlig og farverigt tag med dagens låge og Watercolor brushes.

 

Så har vi været igennem dagens inspiration med kalenderlågen, og vi håber I har fået lidt nye ideer efter at have set hvad designteamet har fundet på.

Se med igen i morgen, hvor vi afslører hvad der gemmer sig bag kalenderlåge 14.

 

Rigtig dejlig dag.