Kalenderlåge 15

Glædelig 15. december 

I dag er det tid til at åbne låge nr. 15 i dette års julekalender

En julekalender fyldt med produkter special produceret til dette års julekalender. Bag hver kalenderlåge gemmer sig en lille krea-gave, som du kan benytte til små kreative projekter, som kort, til og fra tags, scrapbooking og meget andet.

Har du ikke nået at bestille din julekalender endnu, kan du stadig nå det. Du finder julekalenderen lige her

 

Og lad os så komme i gang med at åbne kalenderlåge nr. 15, og afsløre indholdet for jer.......er I klar, nu kommer det

 

Kalenderlåge 15 indeholder en lækker pailletblanding, fyldt med pailletter i forskellige sølv farver. Klar til en masse fine shakerkort. 

 

Vores dygtige designteam har selvfølgelig også i år, leget med indholdet af julekalenderen. Og herunder vil de vise os hvad de har fundet på med indholdet af dagens kalenderlåge.

 

Dagens inspiration 

Nadja har lavet et lækkert A7 shakerkort i sølv perlemor, og smagen af blåbær. Det er selvfølgeligt fyldt med pailletblandingen fra dagens låge. Nadja har pyntet kortet med nytårsknallerterne fra låge 13, samt godt nytår udstansning fra julekalenderen 2022.

 

 

Anja har brugt pailletblandingen til at pynte rundt på sit tag - så er det rigtigt piftet op til fest. Både tag samt cirkler er fra vores dies startpakke - fødselsdag.

 

 

Tanja har også leget med dies startpakke - fødselsdag og lavet et fedt shakertag med pailletterne. Midt på tagget sidder en udstanset guld perlemor stjerne, samt du er sød teksten.

 

 

Janni har lavet et lækkert A7 helsides shakerkort og pyntet det med nytårsknallerter fra låge 13, samt 2024 udstansning fra låge 14. Teksten Janni har stemplet på den smalle banner er fra hip hurra det er din fødselsdag. Du kan i vores video øverst på siden her, se hvordan Janni har lavet sit shakerkort med cellofanpose. 

 

 

Vibe har lavet et skønt lille shakertag til os, med tagget vi fandt i låge 1. Shaker vinduet er udstanset med en lille stjerne og pailletblandingen er fyldt i, samt brugt til pynt rundt omkring. Teksten Vibe har stemplet med er fra låge 13.

 

 

Så har vi været igennem dagens inspiration med kalenderlågen, og vi håber I har fået lidt nye ideer efter at have set hvad designteamet har fundet på.

Se med igen i morgen, hvor vi afslører hvad der gemmer sig bag kalenderlåge 16.

 

Rigtig dejlig dag.