Værktøjskort

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Jeg havde mange ideer til blogindlæg i april, som jo egentlig byder på både forår, konfirmationer, mors dag og lækker ny udgivelse. Og det sidste bliver vi ved, selv om det ikke har meget med hverken bondegård eller cowboy at gøre. For jeg fik en ide så snart jeg så de fine traktor hjul, nemlig rundsavs klinger til vores værktøjs serie.

Så hermed et A6 Windows card “Happy birthday tool you” fra mig.

 

 

Selve basen er A6 kraft karton delt på midten med acetate.

Egentlig er målene helt op til en selv, men hvis man vil have nøjagtig de samme som anvendt her er toppen 3,7 og bunden 2,5. For syns skyld laver jeg altid enten top eller bund lidt bredere i den ene ende. Det ser bedre ud, end begge ender er af samme mål.

 

Der er til top og bund stykkerne (og indvendig stykke) anvendt designer papir smagen af peber, sværtet med Distress oxide vintage photo.

 

Bogstaverne happy birthday og you er man så heldig at modtage i 2 års jubilæumsgave når man er medlem i vores Gold Club - enten Stempel, Die eller Plus+.

 

De 2 O’er lavet med de små traktor hjul standset ud i sølv perlemor karton.

 

T og L indeni kortet er lavet med det store ballon alfabet og hvid embossing. Alle bogstaver er standset ud i brun karton.

Øverste inde i kortet sidder en flagranke med Dannebrog flag. Og nederst er der stemplet med så gi'r han nok en lille en.

 

Ens for værktøj er det hele standset ud i henholdsvis sølv perlemor, rød og sort karton.

 

De små stykker designpapir i top og bund er mattet på sort bund og det er ene og alene for syns skyld. Det giver en flot kontrast og er noget jeg stort set altid anvender om det er helside farvelægning eller andre former for kort. Indvendig er der mattet med blonde basis die.

 

Så får I ikke mere for den 25 øre😅 see you soon til Stempel suprise-pakke 20 blogindlæg.