Three Scoops julekalender - Låge 17

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

 

Så blev det 3. advent, og vi kan endelig lege med det lækre indhold fra den maskuline pakke. Denne gang har jeg fået lavet 4 forskellige kort med pakken

 

INSPIRATION 1

Mit første kort måler 11x15, og baggrunden er skåret i hvidt karton i str 10,5x14,8. Jeg skar et stykke af det prikkede sorte design ark fra pakken til midten af kortet. Den ternet butterfly er skåret i design ark fra pakken med den skønne sløjfe-die fra Three Scoops. Teksten er stemplet direkte på baggrunden.

 

 

INSPIRATION 2

Mit andet kort måler 11x15, og baggrunden er skåret i akvarel papir i str 10,5x14,8. Jeg brugte stencilen på baggrunden, sammen med Distress Oxide Black Soot. Det giver et fedt råt look. Farverne jeg har brugt til farvelægning af sko og hat er Copics E35-E37-E18-E29. Jeg brugte den lille tillykke-die på Black Velvet karton og satte det på en lille banner skåret med Rektangel Dies. Sko og hat er sat på med 3D puder.

 

 

INSPIRATION 3

Mit tredje kort måler 11x15, og igen har jeg lavet en splatter baggrund med Distress Oxide, denne gang ’Evergreen Bough’. Tillykke er skåret i sort mosgummi, og limet på baggrunden. Sko og hat er farvelagt med  med copics: C0-C1-C3-C5-C7. Teksten er stemplet direkte på den farvet baggrund, og jeg har pyntet med et par sorte dots.

 

 

INSPIRATION 4

Det 4 og sidste kort, måler også 11x15 og her har jeg igen anvendt den nye stencil på akvarel papir, og brugt Distress Oxides ’Hickory Smoke’. Tillykke er skåret i Black Velvet karton, og butterfly i det prikkede mint design ark fra pakken. Til sidst pyntede jeg med de sorte dots.

 

Har du fortrudt at du ikke har fået købt Three Scoops adventskalender, så er der meget få mini-adventskalendre tilbage. 


Den originale adventskalender fra Three Scoops er udsolgt! Dog har Camilla et lille overskud af stemplerne og stencil fra pakkerne tilbage og derfor har hun lavet en form for mini-adventskalender. I denne "lille" version får du 4 adventspakker, dog kun med stempler og stencil (de samme stempler og stencil, som i den originale udsolgte adventskalender). Der er altså ikke dies, designpapir eller andet småt i, som du finder i den originale adventskalender!

 

Jeg håber mit indlæg gav dig lidt inspiration.

Ha’ en fantastisk dag.
Hilsner Janni