Three Scoops julekalender - Låge 11

I dag har vi nissehuer på programmet. Nissehue-stemplet fra Three Scoops har været populært, og derfor også udsolgt et par gange. Nu er det endelig på lager igen og med dette ene lille stempelsæt kan du let forvandle andre stempler til julemotiver ved at påføre dem en nissehue eller du kan bruge dem på dine til-og-fra mærker. Og så er teksten i pakken jo også skøn. 

Se her nedenfor hvordan Janni har brugt nissehuen på et gavemærke samt hvordan Nadja har forvandlet et par spøgelser til jule-spøgelser og dermed et julekort.

Materialer benyttet: Nissehue-stempelsæt, Julepapir-blok Cozy ChristmasTag-die, Cirkel-die

 

Materialer benyttet: Nissehue-stempelsæt, Rektangle-die, Julestencil, Oxide Candied Apple, Oxide Abandoned coral, Distress Resist Spray, Copics, Hvid pen

 

Farvelægning af de små nissehuer kan gøres ret så enkelt. Her nedenfor kommer en overskuelig vejledning fra Janni, hvor hun i tre step viser, hvordan de kan farves og som bonus viser hun samtidig hvordan slikstokkene fra stempelsættet julehygge farvelægges, da det er samme metode. 

 

Farvelægning med Janni Hansen - @mitkammer

 

Lad os se nærmere på farvelægningen. Farverne jeg har brugt er copic ciao: R29-R46-R59 samt C0-C3.

Først farvelagde jeg med R29 alle de steder, hvor der skulle være rødt.

 

Derefter lagde jeg en bred skygge med R46, så der på slik stokken kun var en stribe tilbage på midten der er R29. Og det samme gjorde jeg på nissehuen.

 

Jeg lagde en smallere skygge med R59 på begge motiver.

 

Derefter tog jeg R46 igen og gik ind og blendede overgangen mellem R46 og R59. 

Jeg brugte C0 og C3 til at ligge skygger på det hvide på slik stokken og nissehuen – og så er de klar :o)

Jeg håber du har lyst til at kaste dig ud i farvelægningen.

Ha’ en fantastisk dag.

Hilsner Janni