Three Scoops julekalender - Låge 10

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

 

Så blev det min tur til at vise hvad jeg har lavet med det søde blomsterstempel og tekst-dien, fra 2. advent.

Jeg har igen lavet 3 kort og 2 store tags ud af pakken som jeg vil vise jer her.

 

INSPIRATION 1: 

Smukt og enkelt! Mit kort måler 11x15. Baggrunden er skåret i Neenah i str 10,5x14,5, den stribet strimmel er et designark fra butikken i målet 3x14,5. Blomsten er farvelagt med Copic: V000-V01-V12-V15, og bladene YG11-G82-YG67, og har fået lidt highlights med en hvid pen. Derefter er det sat på kortet med 3D puder. Teksten er fra stemplet ’Blomsterhilsen’ og er stemplet direkte på baggrunden.

 

INSPIRATION 2

Mit andet kort måler 10x13. Her er baggrunden skåret i akvarel papir, og jeg har lavet et stort splat med Distress Oxide ’Seedless Preserves’. Jeg har sværtet på et stykke plast, derefter sprayet lidt vand på og lagt det ovenpå mit akvarel papir, på den måde kan jeg styre hvor stort et splat det afsætter og hvor. Da det tørrede stemplede jeg blomsten direkte ovenpå. ’Til dig’ er skåret i ’Black Velvet’ karton og limet på baggrunden. Teksten er stemplet på Neenah og klippet ud og sat på med 3D puder. Kortet er til sidst pyntet med nogle af de lækre klare dots.

 

INSPIRATION 3

Mit tredje kort måler 10,5x14,8, og igen har jeg lavet en splatter baggrund med Distress Oxide, denne gang ’Victorian Velvet’. Til de små trekanter brugte jeg ’Stencil små trekanter’ og Distress Oxide 'Hickory Smoke’. Blomsten er farvet med copic C0-C1-C3-C5, og jeg valgte ikke at farvelægge midten af blomsten. Teksten er stemplet på Neenah og sat på med 3D puder. Igen har jeg pyntet med de klare dots.

 

INSPIRATION 4

Og så er vi kommet til de skønne tags jeg har lavet – jeg synes resultatet blev ret fint. Først stemplede jeg blomsten på et stykke Neenah  og så farvede jeg baggrunden med copic W0 og lagde skygger omkring blomsterne med W1-W3. Blomsterne er farvet med R00-R11-R20-RV42. Jeg stemplede bladene på et andet stykke Neenah, og farvede igen baggrunden med W0, og lagde skygger omkring bladene med W1-W3. Bladene er farvet med YG11-G82-YG67.

Efter farvelægningen brugte jeg den store tag die til at skære dem ud, og sat lidt bånd i toppen.  Jeg stemplede teksten på Neenah og klippede det ud, inden jeg satte dem fast med 3D puder.

 

Jeg håber mit indlæg gav dig lidt inspiration.

Ha’ en fantastisk dag.
Hilsner Janni