SURPRISE-PAKKE 7 - Jannis sværmende pang farver

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

I dag er jeg på bloggen med mine tre sidste kort jeg har lavet med Surprise-pakke 7. Denne gang i lidt mere skrappe farver end hvad i lige plejer at se fra min hånd ;)

 

KORT 1
Jeg er vild med den lille frø her, super sød!

Materialer: Kortbase 14,8x10,5, Akvarelpapir, Neenah papir, Enamel dots Clear, Rektangel Die, Oval Die, stor tillykke Die, Memento Tuxedo Black, VersaMark, Embossing powder white, Oxides farverne – Twisted Citron, Peacock Feathers, Salty Ocean. Copics farverne - R00-R20-YG03-YG06-G14
___

 

KORT 2
Her har jeg leget med embossing, hvilket er utrolig sjældent desværre, for er da vild med resultatet!

Materialer: Kortbase 14,8x10,5, Akvarelpapir, Enamel dots sort, VersaMark, Embossing Powder sort, de nye dies, Oxides farverne – Spun Sugar, Picked Raspberry, Wilted Violet, Black Soot.
___

 

KORT 3
Jeg sværmer kun for dig – elsker den tekst.

Materialer: Akvarelpapir, Neenah papir, Glossy Accents, Enamel dots Clear, Rektangel Die, Memento Tuxedo Black, VersaFine Clair Onyx Black, Oxides Faded Jeans. Copics farverne – G0000-G00-BG13, RV00-RV10-RV02.
___

 

Det var hvad jeg havde med surprise-pakken. Lad os se jeres kort og husk at deltage med jeres kreationer i surprise-konkurrencen på både Facebook og Instagram. 

Virtuelle-krea-krammer
Janni