SURPRISE-PAKKE 18 // Efterårsfornemmelser

I dag er turen kommet til Anja og hendes fantastisk inspirationskort, lavet med surprise-pakke 18. Endnu engang viser Anja hvorfor vi har døbt hende til Papirdronningen - for hold nu op hun kan trylle med de designark!

 

 

Inspiration fra Anja B 

 

KORT 9

Et skønt firkantet kort, som Anja har bygget det op med flere firkanter og blonde lag. De nuttede trolde er fint farvelagt med Zig, i lækre pang farver. Den pink blonde ramme, går rigtig godt i tråd med det pink hår. Til både træstub og birkestammer er der anvendt det fine træmønstrede designark fra pakken, som er let farvelagt.

 

KORT 10

Her har Anja lavet et skønt rundt kort, med vores cirkel og blonde cirkel dies. Anja har tilføjet en lilla ramme, som igen matcher hårfarven på den lille trold og giver et flot farvespil. Ud over stempler fra pakken, har Anja her tilføjet tillykke die-cut, et hjerte, samt de fine efterårsblade.

 

KORT 11

Anjas 3 kort, er prydet af den yndige fe, der svæver oppe imellem stjernerne. Igen har Anja lavet en fin Zig farvelægning, som matcher designarket så fint. Udover de die-cuttede stjerner, har Anja også pyntet med pailletter fra stjernedrys.

 

KORT 12

Se lige engang en lækker efterårskrans Anja her har bygget op med Zig farvelagte motiver, efeu blade og tillykke cirkel. Igen er der brugt masser af designark fra pakken, til både die-cuts og baggrund.

 

KORT 13

Et fint lille A7 kort på kortbasen der var med i pakken. Her har Anja bygget baggrundene op ved brug af både A7 dies, og blonde dies i flere lag. Det fine lille tag der er brugt følger med, sammen med A7 blonde dies. Teksten Anja har brugt her er fra det lille stempel kæmpe stort tillykke.

 

KORT 14 

Sidste kort fra Anja i denne omgang er igen med skøn Zig farvelægning af motiverne fra pakken. De er fint placeret under hurra banneren fra vores pige gartner stempel. Anja har udstanset 2 hjerter, og embosset med de små skyer fra pakken, som motiverne derefter er sat under.

 

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.