SURPRISE-PAKKE 14 // Sommerhygge

Så er vi nået til det sidste blogindlæg i rækken med Surprise-pakke 14, og i dag vil Nadja vise os flere skønne kort hun har lavet med pakken.

Lad os se hvad hun har fundet på

 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

Jeg har endnu 2 kort og 3 tags jeg har lavet med den lækre Surprise-pakke 14, som jeg gerne vil vise jer i mit blogindlæg i dag 

 

Kort 37

Et enkelt men skønt kort. Jeg har på baggrunden sværtet med Distress Oxide Kitch Flamingo og splattet med Picked Raspberry. Derefter har jeg stemplet kurven i med en hvide svært fra ink on 3, og heatembosset med wow Clear for at undgå tørretiden. Det er svært at fange på billede, men det er en fed detalje! Bladene er heat embosset med wow pinkish. Teksten er fra stempel og diepakken Hygge, og er stemplet med Versafine Clair Morning mist.

 

Kort 38

Min morfar spiller krolf og er i en alder af 89 stadig den mest vindende på vores to lokale hold. Derfor er dette stempel perfekt til ham. Jeg har brugt brun karton og papiret fra pakken. Det er farvelagt med E42, E41 samt RV32, Rv11, RV00 + BG13, BG32, G00.

 

Kort 39

På kortet her er græsset lavet med de lange græs dies, og baggrunden er lavet i lysebrun designark med mønstret watercolor. Jeg er vild med hvordan man med alle delene kan lave en super fin picnic scene. Teksten er fra stempel/die sættet Hygge.

 

Kort 40

Tagget her er lavet uden farvelægning og holdt i pastelfarverne fra designarkene i pakken, og pyntet med blade og lidt enamel dots

 

Kort 41

Mit sidste tag er igen uden farvelægning, og her har jeg heatembosset på designark med hvid og lagt lidt hvide highlights på den diecuttede tekst med en hvid gelly roll

 

Jeg glæder mig til at se hvordan I andre har valgt at bruge både stempler og dies fra denne pakke - Jeg er sikker på at den kommer til at inspirere mange til at lave nogle fantastiske projekter.


Smil fra Nadja