SURPRISE-PAKKE 13 // Afsløringen med Anja

Så kom dagen endelig hvor vi kan afsløre SURPRISE-PAKKE 13. 
Pakken vises her i dette blogindlæg, samt på en
live på Facebook kl. 10.00, hvor Janni vil være lidt kreativ med pakken, og vise flere detaljer fra Anjas kort. (alle kan se med, da dagens live foregår på Three Scoops FB hovedside). 

Vi håber I er lige så begejstret for pakken, som vi er. 

 

I pakken får I assorterede papirer i fine turkisgrønne, gule og brune nuancer, en mega-stempelpakke med små nuttede insekter i form af en larve, snegl, bier, sommerfugle, 2 søde fugle, fuglebad, springvand, blomster og blade. Derudover indeholder pakken denne gang en paillet blanding i matchende farver med små gule sommerfugle, samt to dies bestående af en træramme og tekst-dien Hej. 

Følg endelig med de næste mange dage, hvor vi har en masse lækker inspiration at vise jer. 

I dag starter vi ud med inspiration fra Anja: 

Inspiration af Anja B

 

KORT 1

Anja har lavet en fin slyngplante med små blomsterhoveder der omkranser den lille fugl der morer sig i springvandet. De små pailletter fra pakken, ligger fint omkring som små vanddråber.

 

KORT 2

Blomsterne har fået et lille svaj da de blev stemplet, og de små krible-krable insekter hygger sig omkring dem.

 

KORT 3

 På kortet her summer bierne omkring de lyselilla blomster der svajer i vinden, på en skøn kombination af designark.

 

KORT 4

De nygifte fugle har sagt ja, og nyder udsigten i haven fra fuglebadet. Anja har lavet en lille blomsterhat til bruden og bytterfly til gommen. Den lille bi summer omkring det die-cuttede ja. Baggrund og hjerter er skåret i de fine designark fra pakken.

 

KORT 5

Et skønt foldekort i brune nuancer med designarkene fra pakken. Anja har brugt den fine blonde die fra vores Linje-dies sæt på kortbaserne, og tilføjet trærammen på forsiden, bag den lille fugl. Inden i kortet er der tilføjet lyse mint farver på den anden fugl, samt vandet i springvandet.

 

KORT 6

Et lækkert shakerkort lavet med vores nye stjerne-dies, og fyldt med paillet blandingen fra pakken. Kortet er pyntet med flere små stjerner, samt de skønne pastelfarvede sommerfugle.

 

KORT 7

Her har Anja brugt den lille træramme-die til at lave det skønneste espalier hegn som fuglene kan sidde på, og planter og blomster kan slynge sig omkring. Det brune designark er skåret med bakke-dies, så det ligner en jordbund som blomsterne vokser op fra.

 

Husk endelig at deltage i konkurrencen (læs seddel i pakken om hvordan). Konkurrence opslaget kommer på i morgen søndag.

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser inspiration her på bloggen, og på Facebook kan du under begivenheder se hvornår vi går live med pakken.

 

Her finder du en samlet materialeliste over de produkter Anja har brugt på kortene