Lavendel og Blomme

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer 

 

Så blev det torsdag igen, og i dag er det mig der kigger ind.

Jeg har i anledningen af vores mini udgivelse i aftes leget med de nye 'Smagen af lavendel' og 'Smagen af blomme' designark, samt den nye 'Stjernedrys' paillet blanding, og det endte med disse 5 kort jeg vil vise jer.

 

 Kort inspiration 1

Det første kort er et slimline påske-kort, hvor jeg har skåret de nye lavendel designark ud med stjerne dies, pyntet med en masse dots og stjerner fra den nye paillet blanding. Påske er skåret ud i Smagen af appelsin - prik og sat på en vellum skygge. Teksten fra påske-dien er stemplet på en smal banner af hvidt karton.

 

 Kort inspiration 2

Her har jeg brugt rektangel die og skåret et stykke hvidt karton og tern, samlet dem under en smal banner, og derpå har jeg sat en lille sløjfe. Teksten er en blanding af Monster fed fødselsdag, og påske stemplet. Til sidst har jeg pyntet med stjerne og dots.

 

Kort inspiration 3

Mit 3. kort er et lækkert shakerkort, med det nye splat lavendel designark, og fyldt med stjernedrys paillet blandingen. Teksten er fra det nye påske sæt, som jo passer perfekt med vores fødselsdags die.

 

Kort inspiration 4

Mit 3. kort er fyldt med de nye fine designark, hvor flere af dem er skåret med den smalle banner skygge. Den lille tekst til dig, er embosset med hvid, og igen er der pyntet med de nye fine stjerner.

 

Kort inspiration 5

Mit sidste kort, er et skønt og enkelt påske shakerkort. Jeg har beklædt hele forsiden med en cellofanpose, som er fyldt med stjernedrys inden jeg lukkede den, og satte shakeren på kortbaser. Påske die og stempel er sat fast uden på selve shakeren.

 

Det var hvad jeg havde til her i dag, og jeg håber I blev inspireret. 

Tak fordi I kiggede med, og rigtig god torsdag.
Bedste hilsner

Janni