Surprise-pakke 6 - Jannis lovende pasteller

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

 

Endelig kan vi dele indholdet i denne surprise-pakke, og wauw for et lækkert sæt, hvis I spørger mig! Jeg er vild med de søde drager, den lille papirsbåd, paraplyen, gummistøvlerne – ja og blomsterne – så skønt et stempelsæt, og fede stencils også.

Se lige hvor skønne de er i pasteller <3

 

Nåh, lad mig vise jer noget af det, jeg har lavet med pakken.

Det første kort jeg har lavet er dette ovenfor – og hold nu lige fast, for jeg har brugt noget af Camilla’s nye designpapir. Jeg er VILD med alle de nye papirer der er kommet – og specielt også de lækre babyserier og juleserien. Her har jeg anvendt 2 ark fra serien ’Babyboy’, de passede så godt til de gule gummistøvler og den blå baggrund ligner jo en stor vandpyt – helt perfekt. Kortet måler 13,5x13,5 og de gule striber er skåret i 13x13. Den blå er skåret med den næststørste cirkel-die fra Three Scoops. Cirklen er sat på med 3D tape og pyntet med de fede enamel dots der også er udkommet fra TS (sååååå lækre). Gummistøvlerne er farvelagt med Copics Y00-Y02-Y11-Y08 og C0-C1-C3, og jeg har lagt lidt hvide highlights med en hvid gel pen. Den lille papirsbåd er farvet med C0-C1-C3 og BG01.

 

Til mit andet kort lavet i 13x13. Baggrunden er skåret i akvarel papir, med den næststørste firkant die fra TS. Farvelægningen er med den lækre  sky-stencil, og Distress Oxides Squeezed Lemonade, Worn Lipstick og Spun Sugar. Jeg lagde bare lidt farve hist og her og blendede det derefter roligt sammen. Jeg har prøvet noget nyt denne gang, da jeg bare stemplede direkte på baggrunden og farvelagde dragerne med copic 100. Ikke så ofte jeg har gjort det – men synes effekten er ret lækker mod den baggrund og tekststemplet. Til sidst satte jeg 3 af de nye sorte enamel dots.

 

Mit tredje kort måler 10,5x13,5 og baggrunden er 10x13 skåret i akvarel papir. Til at lave baggrunden brugte jeg lille cirkel-stencil og Distress Oxides Cracked Pistachio og peacock Feathers. Efter den er farvet har jeg sprayet lidt vand på og lagt highlights med hvid gel pen. Den skønne drage er farvet med R00-R11-R20, og Y00-Y11. Jeg har igen pyntet med de klare enamel dots.

 

Til mit sidste kort for i dag har jeg brugt den anden lækre stencil med dråberne og her har jeg også brugt Distress Oxides Squeezed Lemonade, Worn Lipstick og Spun Sugar. Teknikken med farvelægningen er den samme som på skyerne. Paraplyen er farvet med G000-G00-BG13 og Y15-YR23-Y28. Baggrunden er skåret i akvarelpapir med den  største rektangle dies fra TS. Kortet måler 10,5x14,8.

 

Det var alt for i dag, jeg håber du har fået lidt inspiration. Jeg er snart tilbage med mere fra surprise-pakken ;)

Ha’ en fantastisk dag.

Hilsner Janni