Studenterkort

I dag kan vi stolt præsentere et smukt blogindlæg fra dygtige Merete @kreafruqwinten. Merete har sagt ja til at være gæstedesigner for os for en lille periode, og det er vi super glade for.

Merete har til i dag lavet et studenterkort til os, med en smuk farvelægning af vores rose die, og studenterhue die.

Rigtig god fornøjelse

 

Inspiration fra gæstedesigner Merete Qwinten - @kreafruqwinten

 

Det er en ære at få lov til at være gæstedesigner for Three Scoops i dag. Da jeg blev spurgt om jeg kunne tænke mig, at lave inspiration til jer, var svaret ja. Jeg er stor fan af dansk design, og ikke mindst Three scoops lækre og unikke streg. Det, at man har mulighed for at mixe og matche tingene på kryds og tværs, det er lækkert!

 

I dag vil jeg vise jer, hvordan jeg har farvelagt die cuts fra den smukke rose og den lækre studenterhue som udkom i forbindelse med januar udgivelsen (konfirmation/student). 
Egentlig er der ingen grund til at farvelægge tingene. Man kan sagtens standse sine ting ud og sætte dem sammen i farver. I dag vil jeg dog vise, hvordan man kan gøre i forbindelse med farvelægningen.

 

På billedet ses det færdige resultat. Hvor det hele er samlet og sat på en  kortbasen.

 

Til at starte med har jeg die cuttet alle delene til både rosen og studenterhuen. Hver del er farvelagt inden jeg sætter det hele sammen i lag.

 

Jeg har farvelagt delene med farverne som ses på billedet. Det lille guldemblem som er forrest på huen, samt de små guld knapper i siden har jeg valgt at heat embosse med WOW embossing powder – Metallic Gold rich.


Jeg limer alle delene sammen og lader det tørre. Du kan også vælge at bruge dobbeltklæbende tape til at samle din dele med – for mig var det lettest med limen, meget lidt lim.

 

Når roserne er farvelagt og samlet får de en helt speciel 3D effekt – se lige, hvor smukke de er.

 

Til baserne har jeg brugt slimline card die. Jeg har die cuttet baserne i kraft- og hvid karton. Jeg har mattet med sort karton da det giver en smuk effekt.

Til teksterne årets og student har jeg brugt sort karton, og til skyggerne har jeg brugt hvid vellum som er transparent.

I toppen af kortet har jeg brugt stemplet ”tillykke med huen”.

 

Til sidst har jeg pyntet med fine enamel dot - clear.

 

Det var lidt inspiration fra mig i dag – jeg håber, at det giver jer lyst til at afprøve ideén.

Jeg ønsker jer alle en skønherlig dag.

De skønneste hilsner

Merete