SURPRISE-PAKKE 17 // Du er unik

Torsdagens blog er selvfølgelig også spækket med skøn surprise-pakke 17 inspiration, og i dag har vi besøg af Nadja, som vil vise sine ideer og 4 lækre kort med lavet med pakken.

Rigtig god fornøjelse.

 

 Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

 

KORT 29

Jeg har splattet lidt på en hvid baggrund, og ellers blot farvelagt de skønne motiver fra pakken. Jeg er vild med den store ananas, og ved at jeg kommer til at lave mange skønne sommerkort med den. Teksten "Du er unik" er skåret i pink karton og de diagonale striber fra "smagen af jordbærguf" på bunden af hvert bogstav har jeg brugt en copic RV21, for at give bogstaverne en glidende overgang.

 

 

KORT 30

På dette kort har jeg valgt ikke at have andre tekster, end den prægede cirkel med "tillykke" rundt om mit shaker vindue med den skønne blanding fra pakken. Hvor nuttede er de små ananasser lige?! Jeg har sværtet baggrunden gennem mursten stencil, med en Distress Oxide Mustard Seed og ellers bare tilføjet mine farvelagte tukan og palmeblad. Jeg er ret vild med dette kort, enkelt, lækkert og mega nuttet!  

 

 

KORT 31

Jeg har brugt den fine store taleboble die direkte på kortbasen, og limet et stykke af det smukke designpapir der fulgte med pakken, på indersiden. På den hvide del af kortbasen har jeg brugt et stykke maskingtape og Distress Oxide kitch flamingo til at lave en svag lyserød baggrund, og derefter klistret den farvelagte flamingo og blade på. Teksten XOXO er fra You & me stemplet.

 

 

KORT 32

Jeg er vild med hvordan man kan kombinere den skønne "Du er unik" tekst med andre af threescoops tekster. Her har jeg kombineret den med "mor" og på den måde skabt et enkelt men udtryksfuldt kort til en mor. 

Bladene har jeg skåret i grøn karton, og så har jeg lagt lidt skygge midten af palmebladene med en Copic G19, for at give dybde i bladet. Blomsterne er skåret i pink og lyserød karton, og sværtet med Distress picked raspberry i kanten for at give lidt ekstra dybde.

 

Smil fra Nadja 

 

Vi glæder os til at vise endnu mere inspiration med pakkens indhold. Du kan se det fulde program for inspirationen her.

KONKURRENCE

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.