SURPRISE-PAKKE 17 // Uden farvelægning

Så er vi nået til den sjove udfordring designteamet får ved hver surprise-pakke - nemlig at lave kort uden farvelægning med tusser.

Det ser ud til at hele designteamet har fået samme ide denne gang, måske det skyldes de farverige designark der fulgte med pakken, hvem ved. I hvert fald skal vi nu se teamets ideer med en masse embossing.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

KORT 23

Jeg havde egentlig ret store og indviklede planer for mit kort uden farvelægning, men da jeg først fik de fine fine desginpapirer mellem hænderne virkede det ikke længere så oplagt. I stedet har jeg stemplet og embosset ”tillykke” med ballonbogstaverne og hvid embossingpulver. Derudover har jeg samlet tre gule blomster med dien fra surprise-pakken og lavet 6 palmeblade med dien. Og med det smukke designpapir i baggrunden, synes jeg ikke der skulle mere til at lave et fint og flot kort.

 

 

  

Inspiration fra Merete Qwinten - @krea_merete

 

KORT 24

Guld, guld og atter guld - jeg har embosset 4 ananas i guld embossing på hver deres designpapir fra pakken. De er derefter samlet på et slimlinekort, med kraft blonde, pyntet med hver en blomst, samt pastels dots, der matcher i farven. Til sidst har jeg pyntet med guld embossede diecuts af palmebladet, og et 'stort tillykke' diecut.

 

KORT 25

Den søde flamingo er stemplet midt i polaroid-rammen, og har fået lidt splat med den gule farve fra Gansai Tambi - pearl set. Selve polaroid-rammen er stanset ud i hvid karton, med en sort baggrund, samt tekst. Baggrunden fra polaroid-rammen er også stanset ud i flere lag designpapir, som så er brugt under selve rammen

Blomster og blade er stanset ud med dies fra pakken i grønne og gule farver, og midten af blomsterne har fået en pastel gul dots.

 

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

KORT 26 

Jeg har lavet en lille tag serie til opgaven uden farvelægning og gået ombord i de skønne forskellige papirer som var med i denne pakke. Til alle stemplerne er der brugt hvid embossing bortset fra teksten som er stemplet med VERSAFINE clair.

 

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

KORT 27

Udfordringen har været nem denne gang - den ananas kaldte jo bare på guld embossing! Jeg har stemplet på 2 forskellige designark fra pakken, så top og frugt har hver deres farve. Kortet er bygget op med rektangel og blonde rektangel i designark og lyserød vellum. 'Du er unik' er stanset ud i guld perlemor og stempelteksten er embosset med kiwi krush. Til slut har jeg pyntet kortet med guld enamel dots.

 

KORT 28

Her har jeg igen lavet et kort med rektangel dies, og en enkelt slimline die - alt stanset ud i designark fra pakken. Imellem lagene har jeg skåret en baggrund i creme karton, for at bryde det hvide lidt. 'Du er unik' er her stanset i hvid og har fået en lysegrøn vellum skygge. I midten af de skønne blomster har jeg sat en lysegrøn dot fra pastel enamel dot pakken. 

 

Har du mod på mere inspiration uden farvelægning, kan du som Gold Club medlem, se live i aften kl. 19:30 i vores Facebook gruppe. Her vil Janni lege videre med pakken - uden farvelægning selvfølgelig.

 

 

Vi glæder os til at vise endnu mere inspiration med pakkens indhold. Du kan se det fulde program for inspirationen her.

KONKURRENCE

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 250 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.