Smil til fotografen

I dag har vi et blogoplæg klar fra Nadja, som vil vise et lækkert scrapbooking layout hun har lavet 

Inspiration fra Nadja Kaagh - @stampsareforever

 

Til baggrunden har jeg brugt 250 gram hvid karton, hvor jeg først har splattet med en mørk grå akrylmaling blandet med vand, så den er nemmere at få til at splatte pænt. De lyserøde streger har jeg lavet ved at køre kanten af en Distress Oxide Kitch Flamingo ned langs siden flere gange, der hvor jeg ønsker mit billede skal være.

 

Billedet er taget ved en af de sjældne lejligheder, hvor Three Scoops designteam er samlet, og det fortjener selvfølgelig at blive indrammet med polaroid ramme die, som jeg har skåret i både hvid karton og den lyserøde splat papir.

Bag billedet har jeg fundet forskellige rester af pastel farvet papir, i forskellige størrelser - og en enkelt sort til at give modspil til det sort/hvide billede og de mørkegrå splat jeg lavede på den hvide baggrund.

Som pynt har jeg valgt at skære tynde stjerner i TS eget guld karton, der har en mat overflade der passer godt til resten. Derudover er jeg ret glad for at skære mine små rester designpapir, med de små hjerte dies, den lille banner die og hulforstærkeren til tag dien. Dem har jeg liggende i en lille kasse, så jeg altid har lidt småting at pynte mine sider med.

 

Slutteligt skulle der selvfølgelig en tekst på siden, og jeg synes det passede fantastisk med “Smil” fra polaroid dien. Min egen lille tekst “De fem på nye eventyr” har jeg skrevet i hånden - da jeg trods min egen utilfredshed med min håndskrift, stadig synes at det har sin charme at der er noget personligt præg på et Layout - og afsluttet med at datere billedet.

 

Jeg håber at I alle får en fantastisk torsdag.

 Smil fra Nadja 

 

Her finder du en samlet materialeliste over de produkter Nadja har brugt på kortet.