One of a kind

Jeg har igen hygget mig med lidt ZIG farvelægning og no-line coloring. I dag får I derfor lidt blomster inspiration samt anbefalinger fra mig, hvis man gerne vil give sig i kast med ZIG.  

Blogindlæg af Camilla Severinsen - Stifter af Three Scoops

 

Til dig som gerne vil i gang med ZIG-tusserne!

Som jeg skrev på mit sidste blogindlæg, så har jeg virkelig fået en fornyet forelskelse i ZIG tusser. Det tror jeg alle kan få, hvis bare man starter rigtig ud, har lidt tålmodighed og er klar på lidt øvelse. Og hvorfor så ikke kaste sig ud i det i sin sommerferie? 

Min største anbefaling vil være at begynde med farvelægning af blomster, da de er nemme at have en kunstnerisk tilgang til. Der er intet rigtigt og forkert og man kan eksperimentere med mange forskellige farver. Start ikke med et motiv med ansigt, for her er der for meget man skal forholde sig til og øvelsen bliver dermed ikke ligeså fri.

Øv dig i det samme blomstermotiv til du føler dig sikker med ZIG. Fokuser på et felt af gangen - blad for blad. Forvent ikke det bedste resultat ved første farvelægning, men bliv ved med afprøv de forskellige farvelægningsmetoder der er med ZIG. Når du har fundet den metode du holder mest af, kan du udforske denne endnu mere. 

De forskellige metoder: 

  • ZIG i kombination med vandpensel (våd farvelægning)
  • ZIG i kombination med blender pen (pen 999) (mindre våd farvelægning)
  • ZIG i kombination med dyp pennens spids i vand (du får en lysere farve)
  • ZIG i kombination med anden farve ZIG

Det er selvfølgelig også vigtigt at du har det korrekte papir og sværte. 
Af sværte anbefaler jeg Versafine Clair (husk at lade den tørre lidt inden du går i gang) eller vores no-line coloring sværte.
Af papir skal du bruge akvarelpapir. Her kan jeg glædeligt sige, at vi snart får vores egen akvarelpapir hjem - noget helt nyt og fantastisk papir.

Den sidste anbefaling inden vi går videre til dagens inspiration er, at du ikke må forvente det samme resultat, som du får med Copic. ZIG giver et andet look. Et akvarellook, som jeg virkelig elsker og i sær i en kombination med no-line coloring

Lad os gå videre til dagen inspiration! 

 

Dagens mini kort

Dagens inspiration er et mini kortdesign, som jeg har lavet på 3x3 kort med et udsnit af Magnolia grenen. Magnoliaen er farvelagt med ZIG med no-line coloing sværte. Jeg har lavet 6 forskellige varianter, og du finder farvekombinationerne under hvert billede.

 

Sådan gør jeg: 

  1. Udstans en lille firkant i akvarel papir
  2. Stempel din blomst med no-line coloring sværten. Det anbefales at benytte en stamping buddy da motivet ofte skal stemples et par gange med sværten. 
  3. Farvelæg blomsterbladene et af gangen. Jeg begynder med en mørk farve forneden af bladet. Den mørke farve blender jeg ud med en anden ZIG farve i lysere toner til lidt over halvdelen af bladet. Resten af bladet lysner jeg ud med min blender pen. jeg trækker altså farven ud til bladets spids med min blender. Hvis bladets spids bliver for lys, benytter jeg den lyse farve jeg har brugt, til at få lidt mere farve på bladet. På mange af blomsterne har jeg streget stempelmotivet op med en af farverne for at få stregen ekstra markeret. 
  4. Herefter farvelægger jeg de grønne blade og derefter grenen. Jeg har ikke benyttet mig af vand, men i stedet blendet farverne sammen. 
  5. Efter farvelægningen har jeg stemplet min stempeltekst direkte ovenpå min farvelægning. 
  6. Til slut er firkanten placeret på en 3x3 kortbase og nogle kort er pyntet med lidt dots. 

 

 INSPIRATION 1

Blomsterblade: 208+207+999, Gren: 061+203, Blade: 401+057

 

 INSPIRATION 2

Blomsterblade: 305+304+blender, Gren: 072+060+blender, Blade: 045+041

 

 INSPIRATION 3

Blomsterblade: 205+201+blender, Gren: 061+064, Blade: 045+041 

 

 INSPIRATION 4

Blomsterblade: 050+051, Gren: 601+064, Blade: 045+041 

 

 INSPIRATION 5

Blomsterblade: 230+200+blender, Gren: 601+064, Blade: 045+041

 

INSPIRATION 6 

Blomsterblade: 083+810, Gren: 061+203, Blade: 401+056

 

Tak fordi I så med, jeg håber I har fået lyst til selv at kaste jer ud i Zig og no-line coloring. 

Et lille tip her på falderebet - jeg har sat mine små kort i en lille kortholder, så de rigtigt kommer til deres ret - og tanken er at sende den med ud med kortet, så modtager også kan udstille kortet og nyde synet.

 

Kreative hilsner

Camilla

 

 

Her finder du en samlet materialeliste over de produkter Camilla har brugt på kortet