For the love of cats

Blogindlæg af Janni Hansen - @mitkammer

Hej, 

I dag vil jeg vise dig et sødt pastel 'kærlighedskort' jeg har lavet, med ballonbogstaver, Distress Oxides, en af de nye søde katte.

 

 

Vi starter med at se på hvilke stempler, og andre produkter jeg har brugt til at lave motiverne på kortet 

Stempler: Ballonbogstaver, Mini ballonbogstaver, Kat 1 -You are purrfect
Værktøj: Stamping Buddy, Masking tape, Memento sværte, Neenah karton, Saks, Kniv

 

Jeg har valgt at bruge masking teknikken, da jeg gerne ville bruge katten som O'et i Love og lave en sammenhængende tekst. Derfor startede jeg med at stemple katten, hvor jeg ville have sat mit O. Derefter stemplede jeg den igen på min masking tape, klippede den ud og dækkede motivet til på baggrunden.

 

Derefter stemplede jeg mit L, samt E som også skal maskes, så den er også stemplet på masking tape, klippet ud og sat på E'et på baggrunden. Til sidste stemplede jeg V'et.

 

Efter at have fjernet masking tapen fra motiverne, fortsætte jeg processen med mini ballonbogstaverne og maskede O'er og derefter stemplede jeg Y og U. Mine tekster er nu klar til at blive farvelagt, samt klippet ud.

 

Jeg har farvelagt med Copics, og farverne jeg har brugt er: W0-W1-W3-W5, RV000, RV10. 

 

Så er det tid til selve baggrunden 

Lad os igen starte med at se på hvilke produkter jeg har brugt til at lave baggrunden

Distress Oxides: Spun sugar, Kitsch flamingo, Picked raspberry.

Værktøj: Mini stencil mat, Pastel blending brushes, sprayflaske, Akvarel karton, Rektangel dies, Blonde rektangel dies, Hjerte stencil3D puder, Pang, og Pastel Enamel dots

 

Jeg startede med at skære baggrunden ud med den næst største rektangle die, derefter brugte jeg hjerte stencil og farvede med spun sugar, og kitsch flamingo.

 

Jeg ville gerne have lidt splat på baggrunden, i samme toner som hjertet, og dertil lagde jeg lidt sværte fra Kitsch flamingo, og picked raspberry på min stencil mat, og sprayede lidt vand på sværten. Så skruede jeg låget af sprayen og brugte slangen derfra til at dyppe i sværten og plaskede det lidt ud over baggrunden.

 

Da baggrunden var tør, satte jeg den på en anden baggrund i akvarel, skåret med den næst største blonde rektangel die. Så satte jeg mine motiver på kortet med 3D puder, pyntede med lidt fra Pang og pastel enamel dots - og kortet er færdigt.

 

Det var hvad jeg havde lavet til dig i dag, og jeg håber det gav dig lidt inspiration til egne projekter.

Rigtig dejlig dag,
Hilsner Janni