En kølig hilsen

Blogindlæg af Vibe Nielsen - @handmadekindnessdk

 

Vi skal se nærmere på et kort fra min hånd af uden farvelægning – det er godt nok sjældent det sker. Jeg synes dog, Three Scoops ret så fine mønster-papir kalder på at blive brugt på denne måde sammen med Three Scoops is stempel.

Jeg startede med at stemple på den farve/mønster papir, som jeg synes, de forskellige dele skulle bestå af. Det vil sige, at jeg for eksempel stemplede is-delen 4 gange da jeg ville have tre forskellige farver kugler samt chokoladesovs på toppen.

Dernæst stemplede jeg hele min figur, altså både skål og is på et hvidt stykke karton. Og det var derpå jeg samlede alle mine små udklippede papirstumper og stykker.

Kirsebærret lavede jeg for sig selv og tilføjede det efterfølgende til isen. Inden jeg limede det hele sammen, gav jeg dog lige mit karton en lidt skygge med to lysegrå copics, bare for at give det en lille smule dimension. Der er selvfølgelig en hel del klippeklister i et kort som dette, men jeg synes det er en fin måde at få brugt mønsterpapir på og et fantastisk alternativ til farvelægning.

Krymmellen på toppen af isen farvelagde jeg med en hvid gel pen som det sidste. Jeg har nedenfor listet de forskellige papirer og materialer har jeg brugt.

 

Materialer: 

Papirer: