En tur i havet

I dag skal vi en tur i bølgen blå med Anne-Sofie. Vi skal se på to skønne kort med vores nye havdyr dies, begge lavet som vindue kort, med en acetate forside.

Rigtig god fornøjelse.

 

 Inspiration fra Anne-Sofie Hansen - @bymalamicraft

 

Jeg er fan af mange ting🙃 bl.a. acetate. Det kan bruges til så meget mere end vindue til shakerkort. Jeg har flere gange anvendt det både til tags og til windowcard - og windowscard er også det jeg har brugt det til denne gang, men på en lidt anderledes måde.

 

Ens for begge kort jeg har lavet til i dag, er en tur under vandet sammen med de nye herlige undervands dies.

De er begge højformat og de er begge A6 og holdt i matchende farver.

 

Til det første “Juhuu” fiske kort kort har jeg anvendt 2 rækker hav bølger. De er standset ud i akvarelkarton og har fået oxide farverne chipped sapphire, mermaid lagon og tumbled glass samt lidt splat af hvid og vand.

 

Sand kant øverst har fået farverne antique linen samt vintage photo. Teksten “Juhuu” er lavet med det store sæt ballonbogstaver, som er embosset med hvidsort karton og herefter stanset ud med tilhørende dies.

 

Skrivefeltet indeni kortet er stanset på det flotte diagonal stribede designpapir med rektangel dies, mattet med en lille sort kant og sat på olivengrøn baggrund stanset ud med rektangel blonde dies. Teksten kommer fra stempelsættet med havbund.

 

Til blæksprutte kortet er der brugt nøjagtig samme oxide farver og designpapir, men i stedet for hav bølgedie er der brugt bakke dies og indeni, stemplet med lodret Hurra samt teksten Ohøj.

Alle tangplanter, søstjerne og skaller er standset ud i det flotte nye designpapir med farver der matcher hinanden så fint.

Et lille tip hvis man ønsker propiller i dyrenes øjne, så passer søstjernens inderste cirkler som bliver prikket ud så fint i størrelsen. De er fine både med og uden propiller. Men det giver en sjov effekt hvis de evt. stirre på navn, tekst eller på hinanden.

Skøn torsdag derude

//Anne-Sofie