Altankassen

Så er det for alvor blevet jordbærtid - og i den anledning har vi fyldt altankassen (og bloggen) med søde fristende jordbær.

Vi skal i dagens blogindlæg se nærmere på hvordan Anja har bygget sin altankasse op, og hvordan hun så fint har fyldt den med jordbær, ærter og små blomster - igen et kort fra Anja proppet med lækre detaljer.

 

Inspiration fra Anja B 

 

 

Kortet er lavet som et firkantet staffeli-kort, med en masse lag-på-lag designark udstanset med firkant-, og blonde firkant dies. Hvert stykke er delt på midten inden det er sat på, så staffelikortet bukker bedre.

 

Anja har brugt de smaller sider, håndtag og brædder fra vores værktøjskasse die, skruer fra skruetrækker die, sammen med sommerbakke die til at bygge sin fine altankasse. Håndtaget og skruer er stanset ud i sølv perlemor og resten i kraft karton, som er sværtet let med hvid sværte.

 

Altankassen er fyldt op med udstansede jordbær og jordbærblomster, ærteskud og fine blade. Anja har udstanset jordbærrene i smagen af hindbær og appelsin og tegnet fine detaljer på dem med en sort pen. Blade og ærteskud er udstanset i smagen af eukalyptus og pistacie. De fine jordbærblomster er udstanset i hvid karton, samt lidt smagen af citron og appelsin - og er derefter pyntet med en enamel dot.

 

Inden i kortet er der pyntet med en masse ærter og ærteskud, og udover at pynte hjælper den øverste del af ærter også med at holde staffeli-kortet oprejst. Anja har lavet fine detaljer på ærterne med en hvid gelly roll, samt små lysegrønne enamel dots.

 

Som tekst på kortet har Anja udstanset du er sød i sort perlemor og hvid karton - en tekst der jo passer så fint sammen med alle de søde jordbær.

 

 

Vi håber Anjas fine altankasse og fristende jordbær har inspireret til en masse diecutting og kort fyldt med sommerstemninger.

God og kreativ torsdag.