Elg & pingviner

Glædelig 17. december.

I morgen er det allerede tid til at vi skal åbne 4. og sidste adventspakke i vores adventskalender 2022. Vi ser frem til det med glæde, meeeen vi ville da også ønske at der var mange flere søndage i december måned.

Imens vi venter på at det skal blive søndag, kan vi bruge noget af tiden her sammen med Anja. Vi skal i dag se 2 lækre kort fra Anjas hånd, med diecutting, farvelægning og washitape.

Lad os se på de fine kreationer.

 

Inspiration fra Anja B

 

Anja har lavet 2 skønne kort med baggrunde dekoreret med vores smagen af lakrids washitape - 2 vidt forskellige kort, og alligevel er der en rød (sort) tråd i dem.

 

Inspiration 1

Det første kort vi skal se på er med den skønne elg die, og her har Anja stanset ham ud i vores lysegrå karton og givet ham lidt farve på snuden og øre med Distress Oxide tattered rose. Gevir, klove og halstørklæde er skåret ud i tern/gradient arket

Kortet er pyntet godt med hvide efterårsblade og de fine papirer fra papir og segl sættet, samt hjertelig tillykke teksten - alt sat på en lækker baggrund dekoreret med vores washitape

 

Til farvelægning af skovsvampene har Anja brugt ZIG 064, 072, +073, 900 og 901

 

Inspiration 2

Anjas andet kort, er lavet på en lysegrå baggrund, der igen er dekoreret fint med smagen af lakrids washitapen. Derefter er knus teksten i sort og dot/rug sat på og der er pyntet med orange enamle dots.

 

De søde små pingviner fra cool pingviner sættet, er her farvelagt med Copics W1-W3-W5, YR23-Y28.

 

Det var hvad vi havde af inspiration til jer i dag - og husk endelig at kig ind her på bloggen igen i morgen, hvor det er 4. søndag i advent, og vi afslører indholdet af pakken, både her, samt på en Facebook live med Janni. Vi skal også se på Anjas fantastiske inspiration, lavet med 4. adventspakke - I kan godt glæde jer!

Rigtig god weekend