Advent 4 - dies inspiration fra Tanja

Vi har i dag Tanja på bloggen, med sin smukke inspiration lavet med 4. advents diespakke.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Tanja Lykkehøj - @happyhilldk 

 

Glædelig Jul! 

Og selvom adventspakken ikke er julet, så har jeg virkelig glædet mig til at vise min inspiration. Jeg synes det har været så sjovt at lave disse blomsterkort

Jeg har lavet 2 kort med denne pakke – jeg kunne slet ikke lade være….

Pakken indeholder jo det mest lækre designpapir i grønne og lilla nuancer og jeg måtte naturligvis benytte det fine papir med sommerfugle og blade i mit første kort. Jeg har skåret papiret med den største blonde rektangel-die, så jeg får en sød, bølget kant på kortet. 

 

Kortet er almindelig A6-størrelse, så den flotte ramme-die med bladkanten passer flot. Den har jeg udskåret i det grønne gradient papir og også i hvid mosgummi, så rammen kan løfte sig fra kortbasen. 

Og så er det ellers i gang med den lille die, der udskærer 3 små blomster ad gangen. Det blev i det lilla papir og blomsterne blev sat på rammen i lidt tilfældige klaser og skaber et fint romantisk look på kortet.

 

I midten skal der naturligvis være den nye tekst-die ”Til dig Fra mig”. Den er standset ud i noget sort, ensfarvet karton med perlemor-overflade sådan at teksten også har lidt højde…men ikke så meget som rammen. Skyggen om teksten er i creme karton med perlemor.

 

 

Inspirationen til nr. 2 kort fik jeg med det samme, jeg så de små bitte blomster-die og jeg synes selv, at det er blevet rigtig godt. 

 

Det er igen et A6-kort og jeg har igen brugt den største blonde rektangel-die til at skære et stykke designpapir ud til baggrund – denne gang er det Smagen af cafelatte – watercolor-siden. Jeg har skåret ud hen over midten af siden, så jeg fik det lyseste af papiret. Det skal jo ikke overdøve motivet.

Og så var det i gang med at bygge en syren.

Det lilla karton er perfekt til en syren – både pga. farven og fordi farveskiftet på kartonen giver mulighed for at lave blomsterne i forskellige nuancer, præcis som det er tilfældet på en ”rigtig” syren.

Så jeg stansede ud i stor stil og fik blomsterne farvesorteret, så jeg kunne få de lyse nederst og så gradvist skifte mod mørkere blomster imod toppen af blomsten. Med en blyant tegnede jeg lige formen op ganske svagt på baggrunden og så gik jeg ellers i gang med at lave en syren – en lille blomst ad gangen.

 

Stilken er klippet i frihånd af en mørkere del af samme designpapir som baggrunden og den fik en lille smule sværte (Distress ink, Ground Espresso) for at give lidt dimension.

Jeg stansede en stor blomst ud i lilla og satte i hjørnet og den fik et fint guld-centrum.

Teksten ”Blomsterhilsen” passer vel ret perfekt her, så den er standset ud i guld og har fået en vellumskygge. Og TADAAAA…et meget fint syrenkort

//Tanja

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med diepakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.