Advent 4 - Afsløringen stempelpakken

Så kom dagen hvor vi skal åbne den sidste og 4. adventspakke i Three Scoops stempel adventskalender 2023. Vi har virkelig glædet os til at kunne afsløre indholdet af pakken for jer!

Vi viser indholdet af pakken her, men også live kl. 9:00, i vores Gold Club på Facebookside, hvor Janni afslører indholdet for jer.

Lad os afsløre indholdet af adventspakke 4 - stempelpakken:

Pakken i dag indeholder et stempelsæt med de mest nuttede små dyr; en zebra, krokodille, giraf, samt en flodhest. I stempelsættet findes også tekststemplerne, Fjollehoved og Smil

I pakken findes yderligere dies, i form af en lille ramme, en lille hat, briller og overskæg - som passer til dyrene. Derudover indeholder 4. adventspakke også assorterede A5 designark i rød og pastel toner samt en pailletblanding med små Dannebrog, og pailletter i røde toner. 

Stemplerne er illustreret i samarbejde med Nadja Kaagh

 

I dag er også dagen hvor vi præsenterer Jannis fantastisk kort lavet med pakken, så lad os se på herlighederne:

 

Inspiration fra Janni Hansen - @mitkammer 

 

Glædelig jul.

Jeg elsker bare ALT ved denne pakke - jeg mener hvor super nuttede er de dyr ikke.....og tilbehøret! Pastel designark med fine prikker, dies til at klæde dyrene ud, og pailletter - jaaaaaaa

Vi skal i dag se hvad jeg har fået af ideer med pakken - og det blev til 4 kort og et shaker tag.

 

 

 

Mit første kort pyntet med et snapshot af de nuttede dyr, samlet i en hvid polaroid rammen. Jeg har brugt teksterne fra pakken, både indeni, samt på polaroid rammen. Derudover har jeg brugt teksten Livet er herligt fra Campingvogn stemplet, samt Det er din festdag fra Skilderhus til garderhusar.

Til farvelægning har jeg brugt Watercolor brushes, og har derfor stemplet med VersaFine Clair på 180gr. akvarel
Giraf: Gyldenbrun 2+3, Fersken 1+2, pink 3+4, blender
Krokodille: OLivengrøn 1+2+3+4, pink 3+4, blender
Zebra: Kold grå 1+2+3+4, pink 3+4, blender

Flodhest: Varm grå 2+3+4, pink 3+4, blender

 

 

Og så var de der pailletter <3  Her har jeg brugt dem til både et shakerkort, samt shakertag- selvfølgelig sammen med dyrene.

 

Lad os først se nærmere på kortet. Det er lavet som et helsides shakerkort i A6 str. Shakeren er lavet med cellofanpose, der er tapet fast på bagsiden. Jeg har stemplet teksten på en smal banner og omkring den har jeg sat den udstansede Hip hip hurra tekst fra Die startpakke - Fødselsdag. Jeg har udstanset den to gange så jeg kunne klippe teksterne fra hinanden og sætte den omkring banneren.

Her har jeg farvelagt med Copic, og derfor er der stemplet med Memento  Neenah papir
Zebra: C5-C3-C1-C00, R00-R20.
Flodhest: W5-W3-W1-W0, R00-R20.

Giraf: E15-E13-E11-E21-E30, R00-R20.

 

Det fine shakertag er også lavet med cellofanpose der er tapet fast på bagsiden. Derfor har jeg udstanset to ens tags, og sat et hvidt på bagsiden, for at dække lukningen. Tagget er fra Die startpakke - Fødselsdag, og det samme er Hip hip hurra der også er brugt her.

Den sorte top er lavet ved at udstanse endnu et tag i sort, og lavet en udstansning med zig-zag die fra vores Linje-die pakke.

 

 

Ja jeg måtte også lige lave et lille julekort med denne pakke. Derfor har jeg pyntede dyrene med halstørklæde (lånt fra vores Elg-die, bare klippet lidt til), samt hat og briller fra pakken. De små røde næser er lavet med en die fra Linje-die pakken - den med de store huller i.

Kortet er i A7, pyntet med cirkel die fra Die startpakke - Fødselsdag, samt en smal banner.  

Dyrene er farvelagt med Watercolor brushes, og jeg har brugt samme farvekoder, som noteret ved mit første kort.

 

 

Dagens sidste kort med stempelpakken fra mig i denne omgang er et herligt fødselsdagskort med de nuttede dyr. Her er de pyntet med papirshatte fra Fødselsdag & fest stemplet. Det er også fra dette sæt jeg har teksterne fra - og de er stemplet på desgnark udstanset med sky-dies.

I toppen af kortet har jeg pyntet med hurra banneren fra Pige gartner stemplet

Jeg har her farvelagt med Copic, og derfor er der stemplet med Memento  Neenah papir

Krokodille: YG67-YG63-YG61-G40-G20
Zebra: C5-C3-C1-C00, R00-R20.
Flodhest: W5-W3-W1-W0, R00-R20.
Giraf: E15-E13-E11-E21-E30, R00-R20.

Papirshatte: R00-R20, BG13-BG32-G00-G000 (også brugt til banner)

 

Jeg håber I har fået lidt ideer til kort, og/eller farvelægning med dagens stempelpakke.

I ønskes en rigtig glædelig jul.  

Kreahilsner

Janni

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempelpakken for i dag her på bloggen.  Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. Papiret kan fra i dag kl. 12.00 købes i shoppen. Vi har et begrænset antal, så de er i salg så længe lager haves.  Husk at følge med alle ugens dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe. Glædelig 4. søndag i advent.  

 
Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.