Advent 3 - stempel inspiration fra Tanja

Turen er i dag kommet til Tanja. Og hun har lavet både et fedt slimline kort, samt et tag i flere lag som hun vil vise os.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Tanja Lykkehøj - @happyhilldk 

 

3.adventspakke i stempelklubben er oplagt til drenge-projekter, og selvom jeg sagtens ser et par fede tøsekort, så har jeg valgt at holde hovedet koldt og lave to projekter til drenge/mænd. Det fede stemplesæt er så dejligt, synes jeg – for jeg har det ind imellem lidt svært med at finde på gode herre-kort. Jeg synes faktisk selv, at de er blevet ret gode denne gang!

 

 

Det første projekt er et kort til FAR i mit yndlingsformat: slimline!

Hjemme hos mig er fodbold er stor ting for alle mænd – både unge og ikke helt så unge. Så derfor var det oplagt at den fine trøje blev en fodboldtrøje.

 

Alle de lækre papirer, der følger med, er perfekte trøje-mønstret, så på det første projekt valgte jeg at jeg ikke ville farvelægge, men i stedet bruge det flotte papir. Så der blev stemplet trøjer på 2 blå og 1 brunt mønsterpapir og de blev klippe ud. Dernæst stemplede jeg igen på de typer mønsterpapir, som jeg syntes ville være flotte som kontrast på krave, ærmer og blusekant og så klippede jeg de detaljer ud. Bemærk at for de detaljer, var jeg meget omhyggelig med at klippe langs den sorte stempellinje, sådan at finish bliver perfekt, når det limes på trøjerne.

Så er de 3 trøjer klar!

Baggrunden er skåret af den allerstørste slimline blonde-die. Jeg valgte et fantastisk beige/brunt mønster, som flot understøtter temaet. Til den inderste ramme er valgt den næststørste slimline die, sådan at kanten på det inderste papir er tydelig. Papiret er lysegrå karton.

På den øverste trøje stemples FAR med Versafine Clair – sort. Han er jo den vigtigste spiller.

 

Pakkens fine die – ”du er sej” – skæres ud i sort perlemorskarton og sættes midt på kortet hen over den midterste trøje.

Til sidst pyntes kortet med beige dots.

 

Sådan! Et super kort til farmand, som både kan bruges til fødselsdag og fars dag.

 

 

Som mit andet projekt har jeg valgt et tag i 3 lag.

Den store tag er skåret i gråt mønster-papir med tag-dien fra jule-startpakken. Jeg har stemplet trøjen på Neenah-papir og farvelagt med Copic. Trøje er blå med grå kanter. Der er benyttet B02, B04, BG05 og en smule B06. Trøjens grå kanter farvelagt med W01, W03 og W05.

På maven er stemplet VEN med Versafine Clair – sort – og oven over trøjen er stemplet ”Verdens bedste”.

 

 

Næste lag tag er den mellemste tag fra sættet Tag-dies, skåret i en heavy acetate og topstykket er skåret i stribet mønsterpapir til begge sider af tagget. Den medfølgende tekst-die ”du er sej” er skåret i sort karton med perlemor med en skygge i grå/hvid mønsterpapir.

Sidste tag er den lille tag fra die-sættet Mini Slimline Kortbase Dies. Den er skåret i samme grå/hvide mønsterpapir som tekstskyggen og derefter er stemplet ”Dagens Helt” fra stempelsættet ”Mini Superhelte”

 Alle 3 tags er sat sammen med et stykke tyndt sejlgarn – for det mere rå look.

 

Det var min inspiration til 3. advent i stempelklubben. Jeg håber, at I kan bruge det.

//Tanja

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempelpakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.