Advent 3 - dies inspiration fra Tanja

Så skal vi se hvad Tanja har fundet på af skønne ideer med 3. advents diespakke.

 

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Tanja Lykkehøj - @happyhilldk 

 

Jeg har altid været lidt udfordret med herre-kort. Sådan er det, når man elsker lyserød, glimmer og glitter….det er jo sjældent det bedste udgangspunkt for et herrekort.

Jeg er mor til to fodboldinteresserede drenge, så da jeg så den fede trøje-die, så tænkte jeg straks på en fodboldtrøje. Derfor er mit kort i dag et kort til verdens bedste fodbold-far.

Designpapirerne i pakken er virkelig fede – jeg synes, de har en lidt retro-vibe og det er jo meget moderne, når det kommer til fodboldtrøjer. Derfor valgte jeg at gå all-in på at bruge designpapir og fik lavet en flot og farvestrålende baggrund i tre lag – to lag grøn og øverst det flotte orange papir med et meget retro mønster.

 

Kortet er A6-kort og yderste lag er skåret i den største blonde rektangel-die. De næste to lag er skåret i de to største rektangel-dies. Ved montering er det orange lag løftet op ved hjælp af foam tape.

 

 

Så skulle trøje skæres og fordi jeg gerne vil have nummer på ryggen, så har jeg klippet nakken af kraven til, sådan at det ser ud som nakken af en fodboldtrøje. Det er jo vigtigt at vi ser trøjen bagfra.

 

Trøjen er skåret i det skråstribede designpapir og krave og kanter er skåret i sort karton med perlemor. Trøjen skal have nr. 10 og jeg fandt derfor mine tal-dies frem. Der er skåret to af hver nr. sådan at de lige hæver sig lidt fra trøjen.

 

 

Teksten ”Far” er også skåret i sort perlemorskarton og skyggen i det grønne græs-agtige papir fra pakken.

Her i huset ville kortet helt sikkert ramme plet.

 

Det var min inspiration til 3. advent i diesklubben. Jeg håber, at I kan bruge det.

//Tanja 

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med diepakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.