Advent 2 - dies inspiration fra Tanja

Så er det blevet tid til at se hvad Tanja har fundet på af fine ideer med 2. advents diepakken - mon vi skal ud på en flyvetur?

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Tanja Lykkehøj - @happyhilldk 

 

Adventspakken til 2. søndag i advent er så nuttet, at det kalder på et babykort. Den lille elefant, der kigger frem, får mig straks til at tænke på noget baby-agtigt, så derfor er min inspiration et sødt og sjovt staffeli-kort med babytema – naturligvis med en shaker, når der nu er pailletter med i pakken.

 

INSPIRATION TIL BABYKORT: 

Først og fremmest ville jeg gerne lave et staffeli-kort fordi det giver lidt aktivitet i kortet. Der skal flyve en luftballon og det er da helt oplagt, at ballonen samtidig kan være en shaker. Jeg elsker effekten når man laver en shaker med vellum i stedet for acetat – jeg synes det giver et dejligt blødt look, så det skulle naturligvis også bruges til dette kort.

Kortet er lave på en kvadratisk kortbase. Jeg har skåret en linje fra kortets buk til ca midten på kortet og den højre del er bukket nedad, sådan at kortet får den sjove form.

Jeg har brugt en kvadratisk die til den inderste sorte base og en blonde kvadratisk die til den grå kant. Endelig har jeg brugt en kvadratisk ramme i nummeret mindre end den første til det blå papir med skyer og for dette kort, valgte jeg det papir, hvor himlen var mest lyseblå.

Ballonens base er skåret ud to gange i vellum og ballonens striber er skåret ud to gange i det lyserøde karton. Med dobbeltklæbende foam tape har jeg lave en shaker ud ad delene og fyldt med pailletter fra pakken. Kurven under ballonen er skåret i bronzekarton med perlemor og de hvide dele på ballonen er skåret i creme karton med perlemor. Det hele samles og sætte øverst i venstre side.

Banner skal gøre kortet festligt og her har jeg brugt den med trekantsflag. Her kan flagene standses ud i flere farver og jeg har brug de 3 farvede kartoner fra pakken: beige, lyserød og grå.

Der skal laves to bannere – en til forsiden og en til den lille ”lomme” bag elefanten. 

Elefanten er skåret af det grå karton i pakken og et stykke sølv-karton med perlemor til ansigtet. Den lille sløjfe skæres i det lyserøde karton.

Mit kort skulle have lidt hjælp til at stå flot, så jeg skar et mellem, smal banner og limede inde i kortet, sådan at det står flot, når det er foldet ud.

 

Tekst-die Baby skæres i det lyserøde karton med en skygge i creme karton med perlemor. Fra samme sæt findes også stempler til die, så jeg har stemplet ”PÅ VEJ” over baby-teksten og ”VELKOMMEN” i den lille fold bag elefanten.

 

//Tanja

 

Det var hvad vi havde af inspiration med diepakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.