Advent 2 - dies inspiration fra Anja

Så blev det tid til at se på Anjas skønne inspiration med vores diepakke fra 2. advent. Sikke mange fine ideer der er dukket.

Rigtig god fornøjelse.

 

 

Inspiration fra Anja B 

 

 

 Anjas første kort med luftballonen er lavet som et z-fold card - selvfølgelig fyldt med de lækre sky design ark. Skyerne er stanset ud med vores sky-dies, sammen med hvid karton.

Nederst på forsiden har Anja sat en skyline med højhusene i bronze perlemor på en gul baggrund - skøn detalje.

 

Luftballonen er udstanset i smagen af græskar - en lækker kombination med de blå toner fra sky designarkene.

 

Da kortet er lavet som et z-fold card, er der masser af sider at pynte på, så mulighederne er mange. Anja har i midten af sit kort valgt at pynte med smagen af fersken - mursten. En virkelig fin måde igen at bryde de blå toner på. På sidste side ser vi igen de fine skyer, samt die teksten fra pakken.

 

 

Se lige den skønne luftballon shaker Anja her har lavet. Den er sat på et lækkert rundt staffelikort, fyldt med pink og lyserøde toner. Anja har lavet kortet med vores blonde cirkel og cirkel dies, tillykke cirkel, samt sky-dies.

 

Vores trekantsflag banner passer så fint til kortet her, og den er udstanset i en masse fine mønstre fra smagen af jordbærguf sampak. Læg også mærke til at det er flagbanner Anja har brugt til at støtte forsiden på staffelikortet.

 

 

Her har vi et skrå staffelikort hvor de to nuttede elefanter er på flyvetur i luftballonerne højt oppe blandt de store stjerner. Se lige de fine detaljer Anja har lavet ved farvelægningen af deres øjne, hold op hvor er det sødt.

 

Anja har stanset luftballonerne ud i dots arket i smagen af blue boblegum, samt smagen af jordbærguf. Indeni kortet er der brugt smagen af pistacie - gradient og udstanset tekst fra en sidste/lille hilsen.

 

 

Og så er der levering fra julemanden - altså i form af en elefantnisse i en luftballon. Sikke dog et herligt julekort. Se bare den fede detalje med skyline Danmark der titter op fra sne-bakkerne.

Kortbasen her er A6, med en stor cirkel præget med god jul cirklen, sat på midten. Anja har som baggrund brugt smagen af peber - dots, det giver en fin sne fornemmelse. Blonderammen, skyggen på teksten, samt luftballonen er holdt i designark i smagen af kirsebær.

 

 

Man får med det samme fornemmelsen af en luftballon rejse oppe blandt stjerner og måne når man ser på dette fine staffelikort.

Anja har igen leget med sky-dies og pakkens sky papirer. Der er udstanset en måne i smagen af citron ved brug af 2 størrelser cirkel dies. Omkring den sidder de fine stjerner i smagen af karry.

 

Luftballonen er her holdt i smagen af mint, samt den beige fra pakken - det passer så fint til de gule toner.

For at staffelikortet kan stå, er der sat lidt enamel dots inde i kortet som støtte.

I alt 5 lækre kort fra Anja, fyldt med designark - lavet med diepakken.

 

 

Det var hvad vi havde af inspiration med diepakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.