Advent 1 - stempel inspiration fra Anja

I dag er det blevet tid til at se på Anjas lækre kort, lavet med 1. advents stempelpakken. Glæd jer - Anja har igen lavet et væld af lækre kort, fyldt med designark og fine detaljer.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Anja B 

 

 

Anjas første inspiration med pakken er dette lækre staffelikort. Ved brug af vores cirkel dies, har Anja udstanset et stort Minnie Mouse hoved i sort og rød. På toppen af hovedet sidder selvfølgelig pakkens fede sløjfe, stemplet på det prikkede designark i pakken og klippet ud. Derefter har Anja med en hvid pen, dækket farven på designarket rundt omkring stempelstregen - virkelig fin detalje.

 

Kortet er lavet som et skråt staffelikort, og giver lidt mere liv til ansigtet på kortet, når det står åbent. Midt i Minnie ansigtet har Anja sat den store hurra for dig udstansningen.

 

 

Her har Anja lavet et mere enkelt kort, hvor stencil er brugt til at lave en halv cirkle af hjerter på designarket. Derefter har Anja sat et lille hjerte hvori hun har udstanset love you teksten.

 

 

Dagens 3. kort med stempelpakken er lavet i flere fine lag af designark og udstansninger. Anja har blandt andet brugt firkanter, rektangle, mini slimline, smalle banner, samt tag-dies. Den fine cirkel die med blondekant er fra die startpakke - fødselsdag.

Læg mærke til den søde detalje med båndet i toppen af tagget, der har Anja sat en lille sølv bjælde fast.

 

 

Her har Anja lavet et lille firkantet kort, som er pyntet med udstansninger lavet med A7 dies. Bagerst på kortet anes den prægede tillykke cirkel. Igen har Anja stemplet på designark og brugt en hvid pen til at dække farven omkring stemplingen - så fin en detalje.

 

 

Et herligt lille cirkel kort, med sløjfe på toppen. Her har Anja leget med Distress Oxide fired brick og hjerte stencil. Midt i kortet har Anja stemplet teksten i en mindre cirkel, der er hævet med lidt foamtape.

 

 

Sidste kort fra Anja med pakken er denne lille kærlighedserklæring. Et virkelig fint rektangel kort, pyntet med udstansning lavet med A7 die og blonde. I det øverste lag har Anja udstanset et lille hjerte og pyntet nederst på kortet med love you teksten fra pakken.

 

Det var hvad vi havde af inspiration med stempelpakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens stempler og dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.