Advent 1 - dies inspiration fra Anja

Anja fylder i dag bloggen med en stor stak lækre kort, fyldt med skønne designs med 1 advents diepakken. Der er noget for enhver smag - til både store og små.

Rigtig god fornøjelse.

 

 

Inspiration fra Anja B 

 

 

Det første kort vi skal se på er et skønt lille firkantet kort, med fin blonde detalje. Anja har brugt baggrunds die fra pakken og sat den på en bund af sort karton. Kortet er pyntet med de udstansede Minnie balloner og det lækre hurra tekst.

 

 

Se lige et lækkert smoking kort Anja har lavet. Kortet er lavet i en sort bund med rektangel, påsat en hvid karton stribe udstanset med slimline die. Anja har sat store sorte enamel dots som knapper - og ved at vende sløjfen på hoved har hun forvandlet den til en butterfly. Hvor fint altså!

 

 

Se lige en smuk indpakning kortet her har fået. Udstans en masse smalle banner i guld perlemor, top det med en sløjfe - og voila du har den smukkeste indpakning. 

 

 

Et skønt fødselsdagskort, fyldt med flag og Minnie balloner. Her har Anja lavet et staffelikort hvor cirkel i midten er præget med tillykke teksten og pyntet fint med flag fra die startpakke - fødselsdag.

 

Kortet får lidt hjælp til at stå åbent med de sorte dots inden i kortet.

 

 

Sidste kort for i dag er endnu et herligt et af slagsen. Her er der igen bygget op i lag med både firkanter, rektangel, blonde og cirkel diesTillykke cirkel die er igen kommet i brug, og passer virkelig fint sammen med denne adventspakke. Anja har under sløjfen sat udstansninger med en bred banner, som en ekstra fin detalje.

 

Det var hvad vi havde af inspiration med diepakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.