Advent 1 - dies inspiration fra Tanja

Tanja viser os i dag sine fine ideer med de fine dies fra 1. advent - og vi kan godt røbe vi skal sidde fint til bords.

Rigtig god fornøjelse.

 

Inspiration fra Tanja Lykkehøj - @happyhilldk 

 

Endelig må vi åbne første pakke i adventskalenderen og hvis man ikke har snydt (og luret lidt på forhånd), så er det jo så fedt at få lov at komme i gang.

 

For mig er første pakke en rigtig ”tøse-pakke”. Jeg tænker jo med det samme på fest og fødselsdag og derfor besluttede jeg, at inspirationen fra mig skal være til netop det: fest!

 

De små ballon-dies leder jo tanken hen på Disney og jeg synes, at med den søde sløjfe, kan ballonen både laves drenget og piget.

Jeg har valgt at bruge denne die til nogle søde bordkort til hhv. drenge- og pigegæster afhængig af sløjfens farve og placering. Bordkortene er skåret ud i en blonde rektangel-ramme i det røde karton i pakken. For drengens bordkort er valgt designpapiret smagen af blåbær – rug. Den mindste blonde rektangel-ramme er benyttet til tekstfeltet.

De søde balloner er skåret i det sorte karton. Pigens sløjfe er skåret i det røde farveskiftende karton fra pakken og drengens sløjfe er skåret af designpapiret smagen af blåbær – diagonale striber.

 

Jeg har sidst stemplet navne med ballonbogstaverne og farvelagt med copic.

 

På bordet skal også stå et menukort.

Den flotte baggrundsdie med sløjfer er skåret ud i det sorte karton og så har jeg klippet rundt langs kanten, så der skabes en ramme. Sløjfen skæres ud i det søde prikkede karton – jeg har valgt det røde i denne inspiration. Sløjfen sættes i toppen af menukortet.

Hurra-die skæres ud i sort med skygge i hvid og sættes i bunden af menukortet.

Fra die-sættet menu har jeg valgt at udstanse teksten MENU i det sorte karton og lave en tekstskygge i rødt karton. Så skal der lige et par dots i bunden og så er menukortet klar.

 

Så er vi klar til fest – velkommen!

//Tanja

 

Det var hvad vi havde af inspiration med diespakken for i dag her på bloggen. 

Pakkens dies er speciallavet til denne pakke og kommer ikke i produktion til løssalg. 

Husk også at følge med alle andre dage hvor vi viser masser af inspiration her på bloggen, og du kan altid gense inspirationen vi har gemt her, samt i albummet i vores Guld Club Facebook gruppe.

 

 

Som altid har vi en inspirations konkurrence, hvor vi trækker en vinder
af et gavekort på 300 kr. Hvordan du deltager i konkurrencen kan du læse mere om her.